Stojković ogorčen zbog poteza Japanca

Kapiten i golman Partizana Vladimir Stojković oglasio se danas povodom skandala koji potresa taj klub, a reč je o naprasnom odlasku igrača Takume Asana.

Naime, Asano je juče ujutru na svojim profilima na društvenim mrežama objavio da više nije igrač Partizana, što je izazvalo šok u celoj javnosti, a naročito u klubu iz Humske.

Lazar Marković se u toku jučerašnjeg dana oglasio rečima da su svi dojučerašnji saigrači vrlo neprijatno iznenađeni i razočarani potezom Asana, a danas je sličnu stvar učinio i kapiten Vladimir Stojković.

Iako Asano tvrdi da Partizan već dugo ne izmiruje svoje obaveze prema njemu u vidu primanja koje mu duguje, Stojković je ogorčen načinom na koji je mladi Japanac napustio crno-bele redove.

- Danas, kada su se utisci slegli posle prvobitnog šoka i posle 1. zajedničkog treninga posle praznika, apsolutno nas drži ista i misao i raspoloženje da je Asano razočarao i izdao kompletan tim Partizana - poručio je Stojković i nastavio:

- Svako od nas pojedinačno, počevši od igrača, stručnog štaba, pa do zaposlenih u klubu smo se trudili da se ne samo uklopi u tim, već da mu život u Beogradu bude prijatan kako bi se osećao kao kod svoje kuće. On je bio jedan od nas!

Kapiten Partizana nije želeo da ulazi u pravni aspekt celog slučaja, ali veruje da sve nije moralo baš ovako da se završi.

- Ljudski i moralno smo duboko razočarani i ponavljam, osećamo se izdano, jer se ovo ne radi onima sa kojima si živeo skoro tri godine i to pred kraj prvenstva i utakmicu sezone. Poštujem njegovu odluku, ali mogao je da sačeka još dvadeset dana. Ostao je gorak ukus! - zaključio je Stojković.

Autor: redportal.rs

#asano izdao

#stojkovic asana

#stojkovic asano

#stojkovic asanom

#stojkovic asanu