Sjajan dan za srpski tenis 😎

Danas je 3. dan ATP turnira Serbia open koji se održava u Beogradu posle 9 godina!

U okviru 2. kola koje počinje danas od 12.00 časova, Srbija će imati 4 predstavnika u singlu od kojih 3 imaju potencijalni prolazak dalje!

Prvi na centralni teren izlazi Miomir Kecmanović koji je 47. igrač sveta i on će odmeriti snage sa Francuzom Arturom Rideknešom koji je 129. na ATP listi.

Miomir je juče pobedio u 1. kolu, a više o tome pročitajte u tekstu ispod:

Odmah posle njega od 14.30 časova na beogradsku šljaku izlazi najbolji teniser svih vremena Novak Đoković koji će se 1. put sastati sa protivnikom iz Južne Koreje Sunvuom Kvonom koji je 85. teniser sveta!

Na terenu broj 1 od 13.00 časova igra se dubl i snage će odmeriti Srbin Nikola Čačić i Bosanac Tomislav Brkić sa Špancem Marselom Arevalom i Holanđaninom Matveom Midelkupom.

Zatim će se, nakon tog meča, u dublu sastati Miomir Kecmanović i Dušan Lajović sa Simonom Bolelijem i Maksimom Gonzalesom.

IZVOR: TW / @SerbiaOpen2021

Poslednji meč na današnjem programu počinje od 19.00 časova kada će gledaoci putem televizijskog prenosa moći da gledaju srpski duel između Filipa Krajinovića koji je 33. teniser sveta i Nikole Milojevića.

Biće ovo zanimljiv i uzbudljiv dan za srpske igrače na terenima Teniskog centra Novak na Dorćolu!

Turnir traje do nedelje 25. aprila, a igra se za nagradni fond od 711.800 evra. Pobedniku će pripasti 100.225 evra i 250 ATP poena.

Direktor turnira Đorđe Đoković najavio je da će se za mesec dana održati Serbia open 2. Više o tome saznajte u tekstu ispod:

Autor: redportal.rs

#atp turnir

#beograd

#serbia open

#teniski turnir