Nije im se posrećilo

Prvi reket sveta Novak Đoković danas je odigrao 1 od najgorih mečeva u poslednjih nekoliko godina i porazom od 33. tenisera sveta Danijela Evansa završio je takmičenje na Masters turniru u Monte Karlu.

Niko nije očekivao tako loše izdanje srpskog tenisera koji se, nakon pauze i 2 meseca od osvajanja Australijan opena, vratio na teren u pohod na nove titule.

U 1. kolu je bio slobodan, u 2. kolu, koje se odigralo juče, pobedio je 19-godišnjeg Italijana Janika Sineru koga smatraju Novakovim naslednikom, a danas je imao bledo izdanje na šljaci na koje gledaoci nisu navikli.

Rana eliminacija Đokovića šokiralo je sve, ali nije srpski teniser jedina tema o kojoj se danas priča.

Nemački teniser Aleksander Zverev doživeo je poraz od belgijskog tenisera Davida Gofana i tako završio takmičenje u Monte Karlu.

Svi su očekivali fantastičan susret 2 odlična tenisera, ali i pre svega prijatelja Noleta i Saše koji se ipak ove godine neće odigrati.

Podsetimo se kako su pre samo 3 dana Nole i Saša napravili spontani intervju i dotakli se potencijalnog susreta u četvrtfinalu:

IZVOR: TW / @TennisTV

- Želim ti sjajnu igru ovde, sve do četvrtfinala - poručio je Đoković Zverevu nakon čega su obojica prasnuli u smeh i pobegli iz kadra! 😂

Novak se odmah nakon eliminacije obratio medijima, a šta je izjavio pročitajte u tekstu ispod:

Autor: redportal.rs

#Poraz

#masters

#monte karlo

#novak djokovic

#turnir