Ovo može samo Nole

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno je započeo takmičenje na Masters turniru iz serije 1000 u Monte Karlu.

Njegov protivnik bio je 19-godišnji Italijan Janik Sinera koga smatraju Novakovim naslednikom zbog fantastične igre i stila koji podseća na srpskog tenisera.

Njihov 1. susret pripao je Srbinu koji je pobedio u 2 seta (6:4, 6:2) i uspešno se plasirao u osminu finala.

Iako je Đoković izgubio 2 brejka u 1. setu, to ga nije omelo da ostvari rutinsku pobedu, a ono o čemu se i dalje priča i što je ostavilo veliki utisak na gledaoce je Đokovićev potez sa početka meča, koji se retko viđa na teniskim turnirima!

Nole je prvo iz okreta udario loptu, a zatim kako je lopta išla nisko u pravcu njegovog tela, on da ne bi gubio vreme, prosto je dočekao loptu na kolenima, spustio reket kako bi se loptica odbila i prebacio preko mreže! Đoković je ubrzo osvojio poen, a sigurni smo da su tribine bile popunjene, ovaj maestralan potez bi se nagradio gromoglasnim aplauzom i skandiranjem! 👏😎

Pogledajte fantastičnu reakciju 1. reketa sveta:

IZVOR: TW / @tennismajorsfr

Novak u narednom kolu igra protiv Britanca Danijela Evansa, koji je 33. teniser sveta. Meč se igra u četvrtak, a termin još nije poznat.

Novak je danas izašao na teren u novim patikama na kojima je uočena posebna simbolika. Više o tome pročitajte u tekstu ispod:

Autor: redportal.rs

#Pobeda

#masters

#monte karlo

#novak djokovic

#tenis

#turnir