Za bolje sutra

Košarkaši Partizana vakcinisali su se u ponedeljak i tako zaštitili od koronavirusa i potencijalnih zaražavanja i širenja epidemije. 

Kako piše zvanični sajt košarkaša crno-belih oni su iskoristili pauzu između utakmica u ABA ligi i primili vakcine u Institutu Dr Milan Jovanović Batut.

- Iskoristili smo 1. pogodan trenutak za vakcinaciju igrača i članova stručnog štaba, što smatramo veoma važnim kako za svakoga od njih pojedinačno, tako i pred nastavak sezone. Istovremeno, želimo da ovim činom pozovemo sve naše sugrađane da se vakcinišu i na taj način zaštite sebe i svoju okolinu i pomognu čitavom društvu da što pre pobedimo ovu pandemiju, odnosno vratimo se normalnom životu. Ovom prilikom, želim da se u ime KK Partizan NIS zahvalim Institutu Dr Milan Jovanović Batut i direktorki, dr Verici Jovanović na tome što su nam nebrojeno puta od početka pandemije izašli u susret i pomagali da što lakše prebrodimo sve komplikacije koje nam je pandemija donela. Saradnja koju imamo sa Institutom, ove sezone nam je bila od neprocenjivog značaja - poručio je predsednik Partizana NIS Ostoja Mijailović

Autor: redportal.rs / kkpartizan.rs

#epidemija

#kk partizan

#koronavirus

#vakcinacija