Jokić flertovao sa tripl-dabl učinkom

Košarkaši Nagetsa nalaze se u maloj rezultatskoj krizi s obzirom da su noćas izgubili 2. meč u nizu. Poraz su doživeli od Voriorsa rezultatom 116:107. Stef Kari je ubacio neverovatnih 53 poena i tako ubacio skoro polovinu poena svog tima. Naš Nikola Jokić bio je blizu tripl-dabla.

IZVOR: TW / @warriors

Denver je odigrao dobro 1. poluvreme, pa su na pauzu Nagetsi otišla sa prednošću. Međutim, po povratku na teren ekipa koju je predvodio sjajni Stef Kari odigrala je fantastičnu 4. deonicu koju je dobila sa neverovatnih 21 razlike. Nagetsi se od takvog naleta Voriorsa nisu oporavili pa je utakmica završena pobedom domaćina.

Nikola Jokić bio je blizu tripl-dabl učinka. Bio je ponovo najbolji igrač svog tima sa ubačenih 27 poena, 12 skokova i 7 asistencija. To međutim nije bilo dovoljno da se odgovori na sjajno šutersko veče Karija.

IZVOR: TW / @nuggets

Denver naredni meč igra protiv Majamija kada će pokušati da prekine seriju poraza. Majk Meloun će morati da trgne ekipu i pripremi je za završnicu sezona koja će biti izuzetno naporna. Pogotovo jer Nagetsi žele najviši plasman.

Pogledajte kako je Kari noćas igrao:

IZVOR: TW / @warriors

pročitajte još

JOKIĆ u MVP stilu! 🏀

Autor: redportal.rs

#Denver

#Jokic

#NBA

#golden stejt

#stef kari