Spektakl u Beogradu

Teniski spektakl Serbia open svakim danom je sve bliži, a organizatori vredno rade na pripremi turnira i poštovanju ATP mera.

Već se uveliko priča o turniru, koji su ljubitelji tenisa u našoj zemlji čekali od 2012. godine, kada je poslednji put Serbia open održan u Beogradu.

Velika svetska imena biće gosti glavnog grada naše zemlje, pa će tako ljubitelji tenisa u Srbiji imati priliku da gledaju domaćina turnira, najboljeg reketa sveta Novaka Đokovića, zatim veliku tenisku zvezdu Austrijanca Dominika Tima koji je 4. najbolji teniser sveta, Matea Beretinija iz Italije koji je 10. igrač sveta, Francuza Gaela Monfisa koji je trenutno 14. na svetu, Atslana Karaseva nezgodnog Rusa koji je 27. igrač sveta i protiv koga je Đoković igrao u polufinalu Australijan opena ove godine.

Od srpskih tenisera igraće Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović i Laslo Đere. Vajld karte su dobili Viktor Troicki, Nikola Milojević i Danilo Petrović.

Upravo je mladi teniser Miomir Kecmanović 1. koji se obratio pratiocima zvaničnog Instagram profila Serbia open:

View this post on Instagram

A post shared by Serbia Open 2021 (@serbiaopen)

IZVOR: IG / @serbiaopen

Kecmanović ima samo 21 godinu i trenutno je 38. teniser sveta. Na Serbia openu će 1. put imati priliku da igra ATP turnir na domaćem terenu u Beogradu. Po dosadašnjim teniskim uspesima, smatra se da će ubrzo zauzeti mesto među TOP 10 tenisera sveta!

Serbia open održaće se u teniskom centru Novak na Dorćolu od 19. do 25. aprila.

Autor: redportal.rs

#Sport

#Srbija

#atp

#beograd

#serbia open

#tenis

#turnir