Nije bilo dovoljno za pobedu

Bogdan Bogdanović, košarkaš Atlante Hoks , odigrao je najbolju utakmicu u dresu franšize iz Džordžije, a nažalost ekipa nije ispratila takvu partije, te je izgubila od Finiks Sansa – 117:110.

Bogdanović je igrao odlično na oba kraja terena, na parketu je proveo čak 37 minuta, najviše od svih igrača Atlante, a meč je završio sa 22 poena, četiri skoka, šest asistencija i čak četiri ukradene lopte.

Bogdan je iz igre šutirao dobrih 8/18, za tri poena 4/8, ali falio je doprinos ostalih košarkaša. Trej Jang je šutirao 5/16, Kolins je ubacio samo devet poena, a nisu briljirali ni Snel, Huerter i Galinari.

Bogdanoviću ne ide najbolje u prvoj sezoni u Atlanti, zbog povrede kolena propustio je 25 utakmica i nikako da uhvati željenu formu.

Finiks je na ovom susretu još jednom pokazao koliko je ozbiljna ekipa, ostvarili su čak 32. pobedu i čvrsto drže drugo mesto na Zapadu.

Sansi su odigrali timski sjajnu utakmicu, čak sedam košarkaša imalo je dvocifren učinak, a najefikasniji bio je Devin Buker sa 21 poenom.

Odlično je odigrao i hrvatski košarkaš Dario Šarić koji je postigao 20 poena, Krauder je dodao 19, Ejton 13, a Pol je imao 12 i osam asistencija.

Autor: redportal.rs

#Atlanta

#bogdanović bogdan

#finiks sans

#najbolja partija