Predaja u našem rečniku ne postoji!

Reprezentacija Portugala doputovala je u Srbiju na meč 2. kola kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru. Posle 1. kola Srbija i Portugal imaju po 3 osvojena boda. Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi održao je zajedno sa Aleksandrom Mitrovićem konferenciju za medije pred sutrašnji meč sa Portugalom.

Srbija je poslednju pobedu nad Portugalom ostvarila kada je Piksi bio igrač, a na tom meču je bio i strelac. Selektor je izjavio da će on i igrači uraditi sve kako bi prekinuli tradiciju. Piksi je izjavio da će meč sa Portugalom biti potpuno drugačiji od onog sa Republikom Irskom, ali tako će biti i za Portugal.

Pitanje novinara i odgovor selektora da ćemo sutra napasti neodoljivo podseća na scenu iz čuvene serije Montevideo, samo umesto Brazila ubacite šampiona Evrope Portugal 🤣 :

IZVOR: YT / Rtv Stara Pazova

Piksi je izjavio da je Srbija fokusirana na svoju igru, pa se sutra na stadionu Rajko Mitić može očekivati da igrači opletu kolce. Na majstore iz Portugala odgovorićemo srpskim kolom. 😁

Selektor veruje fudbalerima, pa i ta situacija može da se protumači kroz seriju Dragana Bjelogrlića. U životu drugo poluvreme ne postoji, ali u fudbalu postoji. Možda je prvo poluvreme bilo ono protiv Škotske, pa je sada red na drugo:

IZVOR: YT / fudbalinjo

Mnogo se govori o Tadiću i Mitroviću, ali mnogo se govorilo i o tandemu Moša Tirke, Tirke Moša. Srbija ima novi tandem koji može mnogo, a Portugal je možda najbolja reprezentacija u Evropi. Trebaće sutra neki novi Jakša, ali trebaće i neki novi Milutinac.

Portugalci imaju najboljeg igrača Evrope, ali i bez njega su strašan tim. Srbija ima orla koji zna da leti i sa zmajevima. Srbija ima ljude koji veruju u nju, a ima i kvalitet. A znamo i da se igramo. Ajmo sutra malo da se igramo:

IZVOR: YT / Vladimir Markovic

A za kraj treba samo citirati selektora Piksija:

Predaja u našem rečniku ne postoji!
pročitajte još

PIKSI kao ANTIĆ! ⚽

Autor: redportal.rs

#Portugal

#Srbija

#katar

#kvalifikacije

#piksi

#svetsko prvenstvo