Niko kao Đoković

Novak Đoković iz dana u dan pokazuje svoje velike ljudske kvalitete, ogromno srce, dobrotu i skromnost koju poseduje.

Ne samo da je jedan od najboljih igrača u istoriji tenisa, apsolutni vladar velikog broja trofeja i rekorda već je i čovek dobrog srca koji se uvek trudi da izađe u susret, ohrabri i pomogne drugima.

Da je Nole poseban u svakom smislu i da se drastično razlikuje od svojih kolega pokazuje još jedna nova situacija koja će jednom mladom teniseru ostvariti san!

Naime, kako je Đoković otkazao učešće u Majamiju i odlučio da slobodno vreme provede sa porodicom, ali i posveti se treninzima i pripremi za naredne turnire, to je iskoristio mladi 17-godišnji teniser iz Danske Holger Rune koji je poželeo da trenira sa najboljim teniserom sveta i poslao je poruku na Instagramu našem asu.

Odmah je usledio Đokovićev odgovor:

- Da, možemo da treniramo zajedno - obradovao je 1. reket sveta ovog tinejdžera koji je od sreće bio van sebe.

- Ovo je fantastično. Takođe, daje mi samopouzdanja jer znam da Novak ne trenira sa bilo kime. Ne postoji bolji igrač sa kojim bih mogao da igram. On je prvi na svetu, biće to dobro za mene. Sada imam iskustva na profesionalnom nivou, videćemo hoću li moći da uzmem set - rekao je sa oduševljenjem danski teniser koji je trenutno 317. na ATP listi.

IZVOR: TW / @markalannixon

Kao junior je osvojio titulu na Rolan Garosu 2019. godine i pokazao da je veliki talenat, a sada će "odmeriti snage" i sa 1. reketom sveta!

Đoković i mladi Rune će trenirati zajedno u sredu popodne.

Autor: redportal.rs

#Danac

#holger rune

#novak djokovic

#tenis

#trening