Tim Dejana Radonjića doživeo težak poraz

Ekipa Budućnosti savladala je Crvenu zvezdu rezultatom 83:63 u derbiju 22. kola ABA lige. Budućnost je tako došla na korak od prvog mesta pred početak plej-ofa, a prva pozicija donosi prednost domaćeg terena.

Težak raspored ekipe koju predvodi Dejan Radonjić došao je na naplatu, pa je Zvezda posle pobede nad Panatinaikosom na gostovanju u Evroligi doživela zaista težak poraz. Od samog početka meča Budućnost je dominirala u skoku, pa je i prve poene na meču ubacila posle ofanzivnih skokova.

IZVOR: TW / @kkcrvenazvezda

Zvezda nije uspela da odgovori na agresivnu odbranu koju je pripremio trener Milojević, pa u pojedinim trenucima Zvezda nije mogla do koša. Budućnost je odigrala skoro pa savršen meč, a kada je Zvezda spustila razliku ispod 10 poena, momci iz Morače su odlično odgovorili i odbili nalet rivala.

Do kraja sezone ima još dosta da se igra, obe ekipe imaju teške mečeve. Ipak, Budućnost je ekipa koja sve drži u svojim rukama i ako uspe da pobedi sve mečeve do kraja regularnog dela u doigravanje će sa čelne pozicije.

Autor: redportal.rs

#Kosarka

#aba

#buducnost

#derbi

#milojevic

#radonjic

#zvezda