Meč koji odlučuje redosled timova pred plej-of

U okviru 22. kola ABA lige Crvena zvezda gostuje ekipi Budućnosti u borbi za čelnu poziciju pred plej-of. Ovaj meč je derbi lige u smislu kvaliteta timova, ali i svih okolnosti koje su pratile duele ovih timova poslednjih godina.

Svima je već dobro poznato rivalstvo Zvezde i Budućnosti, ali i njihovih čelnih ljudi. Ove sezone nema navijača u dvoranama pa je svima lakše kada je ovaj meč u pitanju. Nema provokacija sa tribina, ali ni sa terena. Sportsko nadmetanje je ono što je važno. 💪

Zvezda je u uzlaznoj formi posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća i jasno se vidi uticaj Dejana Radonjića na ekipu. Svi igrači su spremni za meč koji može da odluči ko će sa čelne pozicije u plej-of. Ako Zvezda pobedi, imaće 2 pobede više i sigurno će ona biti ta koja će imati najbolju poziciju u plej-ofu.

Budućnost sa trenerom Milojevićem dobro izgleda i dobro gura u Evrokupu. Ukoliko večeras pobede, imaće lepu šansu da sa 1. pozicije odu u plej-of. Za tako nešto će im biti potrebne sve pobede do kraja, ali sve je u njihovim rukama.

Meče se igra večeras od 20 č. u hali Morača u Podgorici.

Autor: redportal.rs

#Podgorica

#aba

#buducnost

#milojevic

#radonjic

#zvezda