Mančester siti lako do 1/4 finala Lige šampiona

Mančester siti prošao je u 1/4 finale Lige šampiona pobedivši Nemački Menhengladbah ukupnim rezultatom 4:0. Sinoć je u Budimpešti bilo 2:0 za Siti, a golove su postigli De Brujne i Gundogan.

Siti odlično igra ove sezone, a to potvrđuju i u Ligi šampiona gde ruše protivnike koji ima stanu na megdan. Siti je lako prošao Menhengladbah u 1/8 finala i sa puno samopouzdanja čeka žreb i narednog protivnika. Mašina Pepa Gvardiole radi kao sat, pa mnogi naslućuju da će baš Mančester siti ove sezone preuzeti trofej Lige šampiona od Bajerna.

De Brujne je sinoć neverovatnim udarcem sa distance zakucao loptu u gol od prečke, i već tada je bilo jasno da Siti ide sigurno dalje. Nekoliko minuta kasnije tačku na dvomeč stavio je Gundogan novim golom u sezoni. Nemac ove sezone igra fenomenalno, i nije retkost da daje golove. Pogledajte kako je to sinoć bilo:

IZVOR: YT / CHAMPIONS LEAGUE 2021

Potvrda da Siti ove godine igra sjajno u Ligi šampiona govori i činjenica da vrlo retko primaju gol. Druga ekipa su u istoriji takmičenja po broju minuta bez primljenog gola. Poslednji gol su primili u oktobru prošle godine u pobedi nad Portom:

IZVOR: TW / @ChampionsLeague

Autor: redportal.rs

#Siti

#de brujne

#fudbal

#gundogan

#liga sampiona

#mancester

#menhengladbah