Gvardiola nastavlja pohod na Ligu šampiona

Večeras se od 21 č. igraju revanš mečevi 1/8 finala Lige šampiona. Mančester siti uslovno rečeno dočekuje ekipu Menhengladbaha. Uslovno rečeno jer se meč kao i prvi igra u Budimpešti. U prošlom susretu Siti je slavio sa 2:0.

Pep Gvardiola želi konačno da dođe do trofeja Lige šampiona sa Sitijem, a večeras ne bi trebalo da ima težak zadatak. Nebesko plavi igraju sa Menhengladbahom, koji se nalazi u seriji poraza. Naime, Nemci u poslednjih 6 mečeva nisu uspeli da dođu do nerešenog rezultata, a o pobedi da se ne govori.

Sa druge strane Siti se nalazi u odličnoj poziciji u domaćem šampionatu. Niko im ne stoji na putu do nove titule, imaju lepu bodovnu prednost koja im dozvoljava da veći akcenat bace na Ligu šampiona.

Gvardiola nije imao uspeha sa Sitijem u najboljem evropskom takmičenju, pa je motivisan da baš ove sezone dođe do trofeja. To se u klubu od njega očekuje i traži, jer već je mnogo vremena prošlo od njegovog dolaska u klub. Mnogi ove sezone predviđaju da će baš Siti doći do titule, ali oni moraju da je zasluže na terenu.

Prva prepreka je Menhengladbah.

Da se podsetimo kako je bilo u prethodnom meču ovih rivala:

IZVOR: YT / CR7 TV

Autor: redportal.rs

#Siti