Bivši igrač Partizana odigrao fenomenalan meč

Fiorentina je zabeležila pobedu u gostima protiv Beneventa i to rezultatom 4:1. Ljubičasti iz Firence su tako došli do 3 boda, a ono što je privuklo veliku pažnju širom Italije i Evrope su 3 gola za poluvreme koje je postigao reprezentativac Srbije i bivši igrač Partizana Dušan Vlahović!

IZVOR: TW / @acffiorentina

Mladi igrač Fiorentine je odigrao sjajnu utakmicu, a ono što je uradio u 1. poluvremenu malo kome je pošlo za nogom. Vlahović je postigao 3 gola u 1. poluvremenu i tako ušao u istoriju Fiorentine kao prvi igrač posle 57 godina koji je uradio tako nešto!

Dušan je ove sezone od igrača koji je trebao da ide na pozajmicu postao standardni napadač Fiorentine, ali i jedan od najboljih napadača Serije A. Sada se za njega raspituju veliki klubovi i što pre ga žele u svojim redovima. Ipak, dete Partizana čvrsto stoji na zemljii, svestan je da mora još mnogo da radi kako bi se održao na vrhunskom nivou.

Vlahović je postigao 3 gola, a 3. je spektakularan. U stilu velikih napadača je primirio loptu sa protivničkim igračem na leđima, okrenuo se i raspalio u gornji desni ugao gola Beneventa. Pogledajte kako je to izgledalo:

IZVOR: YT / Serie A

pročitajte još

VLAHOVIĆ igrač meseca!

Autor: redportal.rs

#benevento

#dusan

#fiorentina

#fudbal

#hettrik

#partizan

#serija a

#vlahovic