Na Tviteru pokrenuta tema o našem fudbalu

U toku je 12. kolo prvenstva Srbije u fudbalu. Na čelnoj poziciji nalazi se Crvena zvezda, dok je prate Vojvodina i Partizan. Fudbal se igra pred praznim tribinama zbog situacije sa koronavirusom, ali pokrivenost TV prenosa nikad nije bila veća, što gledaocima omogućava da gledaju gotovo sve timove ovogodišnje elite. To praktično znači da ljubitelji fudbala mogu gledati sve klubove, iako ne igraju protiv večitih rivala.

U prošlom kolu odigran je derbi između Partizana i Crvene zvezde, koji je gotovo po navici podigao prašinu. Videli smo saopštenja i prozivke oba kluba, koji su doveli do toga da se o drugim ekipama u medijima čak i ne govori.

Sinoć je odigrana utakmica Crvene zvezde i Javora, koja je završena rezultatom 0:0.

IZVOR: TW / @FKJavorMatis

Pisanje medija o tom meču je na Tviteru izazvalo reakciju jednog od beogradskih klubova:

IZVOR: TW / @FKVozdovac

Komentari Tviter tima Voždovca bili su oštri:

IZVOR: TW / @FKVozdovac

Svoje ogorčenje su iskazali komentarom da se bore za svoje parče papira u novinama:

IZVOR: TW / @FKVozdovac

Kazali su da se fudbal igra i van Beograda:

IZVOR: TW / @FKVozdovac

Po komentarima na društvenim mrežama čini se da su ostali klubovi zapostavljeni u sportskim redakcijama. Takođe, komentari su usmereni i na kvalitet fudbala nezavisno od večitih rivala. Navode se primeri reprezentativaca poput Dušana Tadića, Sergeja Milinkovića Savića, Nemanje Maksimovića, Aleksandra Kolarova itd., koji svoju fudbalsku afirmaciju nisu ostvarili u Partizanu ili Crvenoj zvezdi.

Pored toga, u komentarima se navode i transferi koje su napravili ostali klubovi fudbalske elite. Tako su, na primer, inostrane, čak i višemilionske transfere u prethodnim godinama ostvarili Čukarički, Radnički iz Niša, Vojvodina, Mladost iz Lučana, Voždovac itd.

Kakvo je vaše mišljenje o večitima u medijima? Da li guše ostale klubove elitnog takmičenja? 🤔

Autor: redportal.rs

#Vojvodina

#crvena zvezda

#dusan tadic

#fudbal

#javor

#kolarov

#maksimovic

#mladost

#partizan

#radnicki

#sms

#superliga

#vozdovac