Zvezda Juventusa se počastila zanimljivim automobilom

Proslavljeni fudbaler Juventusa i miljenik mnogih žena, Kristijano Ronaldo, ovih dana je sebe častio novim automobilom. Radi se o modelu Bugati Ćentodieći (Bugatti Centodieci), čija je cena prava sitnica od 8 miliona evra.

Time je zvezda proširila svoj vozni park sa još jednim Bugati automobilom, koje po svemu sudeći voli, budući da je redovni kupac ovih automobila. Pre ovog, Ronaldo je uzeo još tri modela iz ove fabrike, tačnije modele Veyron, Chiron i na kraju La Voiture Noire, koji ga je koštao neverovatnih 15 miliona evra.

Međutim, osim Bugatija on takođe poseduje i Ferari F430, Rols Rojs Fantoma, Lamburdžini Aventadora i čuvenog Maserati Grandkabrija.

Ovaj hobi nije stran ni njegovoj supruzi Georgini Rodrigez, koja je za svoj 35. rođendan sebi uzela Mercedes G Vagon čija je vrednost skromna u odnosu na ostale modele iz njihove garaže - svega 700.000 evra.

Kada je u pitanju Bugari Ćentoleći, radi se o automobilu koji je izrađen u svega 10 primeraka, a poznato je da razvija brzinu od 100 km/h za 2.4 sekunde. Šta drugo da kažemo nego - mašala!

Autor: redportal.rs

#Bugati

#bugati 110

#bugati ćentodijeći

#kristijano ronaldo