Velikani se opet sastaju

Crvena zvezda i Milan se ponovo sastaju u evropskim mečevima posle 15 godina. Te 2006. godine Milan je bio uspešniji u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Potom se popeo na krov Evrope.

Posle 15 godina putevi velikanima evropskog fudbala su se ponovo ukrstili. Prvi meč se igra 18. februara od 18.55 č. na stadionu Rajko Mitić. Milan u Beograd dolazi u najjačem sastavu, kako je to najavio trener Pioli. Očekuje se najjači sastav Milana sa Ibrahimovićem u napadu.

Biće ovo veliki test za Dejana Stankovića i fudbalere Zvezde. Stanković je skoro čitavu karijeru proveo u Italiji i zna kako odgovoriti na taj stil igre. Problem predstavlja povreda Nikolića, ali i potencijalni izostanak Falćinelija. Ukoliko Zvezda ovaj dvomeč uvede u rovovsku borbu može se nadati pozitivnom rezultatu.

Kvalitet je neminovno na strani Milana, ali Zvezda ima svoje šanse i moraće pametno da ih sačeka i iskoristi. Samo tako pozitivan rezultat je moguć. Ostaje da se vidi kakvo je zdravstveno stanje igrača i ko je spreman da se suprotstavi Milanu.

pročitajte još

BORJAN kao Igita! 😎

Autor: redportal.rs

#Liga Evrope

#Milan

#ibrahimovic

#pioli

#stankovic

#zvezda