Sve vrste raspoloženja srpskog tenisera

Svetski broj 1 Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena pobedom nad Aleksandrom Zverevom sa 3:1 u setovima!

On je nakon velike borbe sa povredom mišića trbušnog zida uspeo da se približi odbrani trofeja.

Tokom turnira gledaoci su mogli da gledaju Novaka u različitim raspoloženjima na terenu, uglavnom ne tako pohvalnim. 😅😅

Nakon niza psovki koje je tokom turnira Đoković uputio publici ili nekome iz svog tima, danas je usledilo lomljenje reketa, zamalo udaranje loptice prema članovima tima, koje bi moglo da ga košta eliminacije, a u jednom trenutku Nole je pocepao i zavoje koji mu štite nedavno zadobijenu povredu.

Ono što je takođe sve iznenadilo je trenutak kada je Novak seo na betom i tražio Zen momenat kako bi se skocentrisao i pripremio za nastavak meča, dok je njegov protivnik menjao reket. Izgleda da to Novaku nije pošlo za rukom, pošto je ubrzo nakon toga polomio reket i oštetio podlogu, za šta je dobio opomenu.

Pogledajte sve današnje neobične reakcije našeg tenisera koji je, uprkos ovoj nervozi, uspeo da pobedi.

Novakov Zen momenat:

IZVOR: TW / @seeyabeU

Odmah je usledilo lomljenje reketa:

IZVOR: TW / @RealIvanKovac

Imao je Nole i epizodu kidanja zavoja sa mesta na kome je povređen:

Foto: profimedia

Zatim je početkom 4. seta Đoković besno odreagovao gledajući u pravcu boksa u kom sedi njegov tim, pa je čak delovao kao da će ispucati lopticu u njihovom pravcu:

IZVOR: TW / @AprilBreed

Uprkos velikoj nervozi i nesvakidašnjim scenama srpski teniser se uspešno plasirao u polufinale i još samo 2 pobede ga dele od rekordnog 9. trofeja u karijeri sa Australijan open turnira.

U tekstovima ispod pogledajte Novakove reakcije tokom turnira u kojima se nije suzdržavao od izgovaranja sočnih psovki 😅:

Autor: redportal.rs

#australian open

#lomljenje reketa

#nervoza

#novak djokovic