Pitanje je da li će biti spreman za osminu finala

Osmostruki osvajač Australijan opena Novak Đoković danas je odigrao lavovski u meču protiv Tejlora Frica i uprkos strašnoj povredi koja ga je zadesila i velikim bolovima koje je trpeo, uspeo je da iz ove borbe izađe kao pobednik!

On je savladao protivnika sa 3:2 u setovima i odmah nakon meča otišao na preglede i neophodni tretman koji bi bar malo ublažio velike bolove.

Kako mu je lekar turnira rekao Đokoviću je pukao mišić trbušnog zida i srpski teniser se nosio sa ogromnim bolovima koje su lekovi nakratko uspeli da ublaže i pomognu da dobije meč.

Više o Noletovoj pobedi kao i povredi koju je doživeo pročitajte u tekstovima ispod:

Đokovićeva povreda zabrinula sve njegove fanove naročito zato što je Nole odmah posle meča napustio teren i otkazao konferenciju za medije iako su ga novinari strpljivo čekali.

On je, takođe, otkazao i sutrašnji trening što dovoljno pokazuje ozbiljnost povrede. Sigurno je da Nole čini sve da bude spreman za manje od 48 sati za meč protiv Miloša Raonića, ako je to ikako moguće.

Detalji o Novakovoj povredi biće poznati u toku sutrašnjeg dana.

Amerikanac Tejlor Fric koji je u današnjem meču izgubio od Đokovića okrivio ga je da je folirao povredu! Više o tome pročitajte u tekstu ispod:

Autor: redportal.rs

#australijan open

#novak djokovic

#povreda