Ističe da nije očekivala pobedu, fokusirala se na lično usavršavanje kroz takmičenje 🎤💪🏻

Prošlo je nekoliko meseci od završetka 1. sezone jedinstvenog i osvežavajućeg muzičkog formata na našim prostorima ‒ Prvog benda Srbije. Kroz ovaj šou gledaoci su mogli da uživaju u reafirmaciji starog dobrog pop-rok zvuka 🤘🏻, kao i reafirmaciji samog procesa njegovog stvaranja, kroz probe bendova i uvežbavanje nastupa. 🎸🥁🎙

Jedno od najprepoznatljivijih lica celog takmičenja postala je frontmenka pobediničkog benda KHARIZMATIK Valentina Savović. Kako je ona videla svoje učešće u Prvom bendu Srbije, ali i koji su joj dalji karijerni planovi, možete pročitati u narednim redovima 👇🏻👇🏻👇🏻

Prošlo je nekoliko meseci od tvoje pobede u Prvom bendu Srbije. Da li su se slegli utisci? Kako sada gledaš na svoje učešće u ovom inovativnom formatu?

Prošlo je dovoljno vremena da se utisci slegnu i mogu da kažem da mi je neizmerno drago što sam odlučila uopšte da se prijavim za „Prvi bend Srbije” i što sam bila deo ovakvog projekta.

Da li si očekivala pobedu? 🎉 Kakva ti je bila prva reakcija?

I jesam i nisam. Individualnu pobedu u pogledu glasova svakako ne. Nije mi bio primarni cilj da skrenem pažnju gledalaca svojim ponašanjem. Više sam se fokusirala da boravak u kampu iskoristim za širenje svojih muzičkih kapaciteta. Pobeda sa bendom se već mogla očekivati, imala sam sjajne muzičare iza sebe 💪🏻, mada konkurencija nije bila slaba. Svakako sam bila pozitivno iznenađena.
View this post on Instagram

A post shared by Insta TV #PrviBendSrbije (@instatv.rs)

IZVOR: IG / @instatv.rs

Šta se promenilo u tvom životu nakon učešća u Prvom bendu Srbije?

Čini mi se da je sve ono što sam godinama govorila o sebi ljudima konačno dobilo neku vrstu spoljne potvrde ali ono što je meni najznačajnije to su veći projekti i ciljevi, kao i neki novi, divni ljudi koji me okružuju i sa kojima rastem. 🥰

Kakva je bila reakcija tvojih bližnjih kada si im saopštila da ćeš učestvovati u ovom muzičkom šou? Ko ti je pružio najveću podršku?

Uglavnom su svi reagovali odobravajuće jer su shvatali da je to prilika da ostvarim svoje snove. Sa druge strane, postojala je bojazan od nepoznatog. Niko od njih ne prati rijaliti programe, pa je sam koncept delovao malo zastrašujuće. 😳

Koja ti je najlepša uspomena u vezi sa učešćem u ovom takmičenju? 

Najlepša uspomena je definitivno jedan neočekivan i vrlo simpatičan početak ljubavi između Đorđa i mene, jednog od učesnika, sa kojim sam i danas u divnoj vezi. On je neko ko mi pruža ogromnu podršku i bez koga se mnoge bitne stvari ne bi desile. 😍
View this post on Instagram

A post shared by The Valentina (@thevalentinaz)

IZVOR: IG / @thevalentinaz

Kakvi su ti dalji planovi u karijeri? 

Trenutni planovi su orijentisani na snimanje autorskih pesama. Prva je skoro gotova, snimili smo i spot. Iza kamere se nalazi Vuk Nedeljković, a nakon toga nastavljam sa izbacivanjem novih. Moja želja je da donesem novi zvuk i predstavim nešto autentično, što će se, nadam se, svideti i publici. 😎

Da li je tvoj glas školovan ili je to dar prirode?

Rodila sam se sa talentom koji se vrlo brzo uočio. Kao mala sam pevala na raznim dečijim festivalima i koncertima škole. Imala sam svega 20-ak časova pevanja u životu i dosta sam naučila za to vreme. Planiram da nastavim sa tim. Uvek može bolje i trebalo bi raditi na darovima koji su nam dati.

Ko je zaslužan za tvoju ljubav prema muzici? Da li ona počinje od malih nogu ili je došla vremenom?

Otkad znam za sebe, pevam i plešem. Sa 4 godine mama me je upisala u školu latino plesova. Imala sam urođeni ritam, pa su pristali da me prime mimo starosne granice. Mami svakako dugujem veliku zahvalnost što je negovala moju ljubav prema muzici i što je oduvek verovala u mene.

Da li imaš neki hobi? U čemu uživaš pored muzike?

Dosta uživam u čitanju i u modi. Zabavlja me istraživanje neobičnih modnih trendova i stilova. A tu su i sportske aktivnosti: volim da vozim rolere, šetam se po prirodi i treniram generalno.

Kako održavaš svoju savršenu figuru? Da li ti posle svih dnevnih obaveza ostane vremena i energije za trening? 🤸🏻‍♀️

Teško, moram da priznam. Ne zbog vremena koliko zbog moje ljubavi prema hrani. Srećom volim i da treniram, pa nekako uspostavljam balans, mada često idem iz krajnosti u krajnost.
View this post on Instagram

A post shared by The Valentina (@thevalentinaz)

S obzirom na to da si deo ove zime odlučila da provedeš na Baliju, da li to znači da si više letnji nego zimski tip?

Put na Bali nam je poslužio ove godine kao Work and Travel. I Đorđe i ja smo došli da snimamo spotove za pesme, a ujedno se i odmorimo i uživamo u ovom tropskom raju. Nevezano za posao, svakako sam letnji tip i ne bih imala ništa protiv da se jednog dana preselim u toplije krajeve.

Da li pevaš pod tušem i šta najviše voliš da zapevaš u tim trenucima? 🛀🏻 🎶

Pevam uvek i svuda. Nema pravila, volim gotovo sve muzičke žanrove, sve zavisi šta mi je najsvežije u tom trenutku. Neretko su to neke moje izmišljene melodije.

Poruka za čitaoce Red portala 👇🏻👇🏻👇🏻

Život počinje onda kad spoznate ko ste i odbacite sve što niste.

Autor: redportal.rs