Tesla je otkrio da neko iz male sredine i srpskog porekla može postati najveći na svetu, navodi Žex

Vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović danas putuje u Abu Dabi, gde će u ponedeljak biti otvoren najveći sajam vojne industrije.

Željko je u razgovoru za TV Pink potvrdio da je najveći broj PR-DC kadrova već u Abu Dabiju, dok će im se on i Miloš Petrašinović pridružiti danas.

Potpuno smo ubeđeni i uvereni da će PR-DC biti tamo velika zvezda, pre svega zato što prvi put izlažemo prodajni dron IKA bombarder, koji je po prvim najavama i dogovorenim sastancima interesantan skoro svim zemljama sveta. Pogotovu zato što je odnos cene i kvaliteta fenomenalan.

Željko navodi da na sajmu očekuje veliki uspeh, potpisivanje nekoliko protokola, pisama o namerama i ugovora, kao i da se PR-DC vrati sa sajma uz nekoliko stotina prodatih dronova.

IKA dron jeste bombarder koji ima dolet od 20 kilometara, garantovanih 15 kilometara sa bezbednim povratkom i nosi 12 mina od 60 milimetara. Njegova daljinska kontrola zadovoljava sve vojne standarde, zbog čega Željko očekuje da u narednih 5 godina bude prodato 10.000 komada.

Posebno mi je drago što se ovo sve dešava u Teslinoj godini. Neki dan me je neko pitao šta je po meni najznačajniji Teslin patent. Ja mislim da je Teslin najznačajniji patent i otkriće to što je zapravo otkrio da neko iz male i siromašne sredine, neko srpskog porekla, može postati najveći na svetu. Nama, građanima Srbije, nedostaje malo samopouzdanja i vere u sebe. Mislim da možemo da učinimo velike stvari.

IZVOR: TW / @zeljkomitrovic

Autor: redportal.rs

#PR-DC

#pink

#pink media group

#Željko Mitrović

#Žex