Ko su analni alpinisti?

Miljan Vračević bio je večerašnji gost emisije Pitam za druga i imao je da kaže štošta. Čini se da ovo nije ni deseti deo onoga što je zapravo nameravao da iznese, ali osvrnuo se na nekoliko važnih tema i naširoko ih obradio sa Pandom i Kendijem.

Da pomno prati Zadrugu bilo je jasno od samog početka, a pre nego što se bacio na komentarisanje, osvrnuo se i malo na privatni život. Miljan je na neki način ostao u branši kojom se ranije bavio. Trenutno je vozač Hitne pomoći, pa je iskoristio priliku da pozdravi sve medicinske radnike, pruži im podršku i zahvali im se na svemu što rade.

Miljan je prostudirao Kristijanovo ponašanje i shvatio kako se i zašto zadrugari ponašaju prema njemu sa dozom strahopoštovanja:

View this post on Instagram

A post shared by RedTV 💥 #bicesveuREDu (@redtv.rs)

IZVOR: IG / redtv.rs

Izgleda da je Miljan provalio i Čorbu i rekao da je on, u neku ruku, Filip Đukić u pokušaju. Glumi kriminalca i šeta se u bademantilima, ali zna se ko je prava ozbiljna, BG glava. 😎 A i kakav je to čovek koji istetovira cveklu???

Upitne tetovaže nema samo Čorba, setite se samo Anje i njene istetovirane pozadine. Pozadine koja je na Instagramu top, a uživo? Pa, i ne baš. 🙄 Ali, njen izgled je zadovoljavajuć da bi Cvele trpeo i primao šamare kao pentraksil na 6 sati, kako kaže Miljan.

Dosta toga zamerio i Ša, jer je on za njega nula od čoveka i nula karakter. Sve ovo sa Tarom ukazuje da se on zaljubio, a to se ne dešava prvi put od kada Ša ulazi u rijaliti. - Ako nešto ne valja, menjaj - poručuje Miljan. Nešto slično je imao da kaže i za Janjuša: - Onoliki čovek, a da ništa nije uradio i postigao... Mislimo da je sve jasno.

Došao je i do zaključka da u Zadruzi svako najviše govori o onome što nije, ili što bi zapravo voleo da bude. Marija o vaspitanju, Čorba o kriminalu, a Janjuš o patrijarhatu. Onaj ko uvek ima nešto da kaže i ko je tu isključivo da komentariše, čini se kao nepotreban učesnik ove sezone. Da li je vreme da Lepi Mića konačno spakuje svojih nekoliko krpica i zauvek napusti imanje?

Foto: Printscreen RED TV

Dobro je poznato da posle Zadruge svako napravi neku karijeru i krene da se bavi nečim, ali da li je isto da ispod imena Kije, Stanije i Tare i naših najvećih muzičkih zvezda, stoji isto zvanje, zvanje pevačice? Miljan večeras postavlja prava pitanja!

I Filip Car izgleda gradi neku karijeru. Etiketiran je kao kriminalac u pokušaju. Po Miljanovom mišljenju, on je ušao u Zadrugu samo da bi se hvalio kako se suprostavio Kristijanu. Ko se sve nije nakačio mučenom Kristijanu? 🤨

Eto, sa teme na temu i sa zadrugara na zadrugara skakao je Miljan cele večeri, ali jedna priča definitinvno je hajlajt celog gostovanja: 😂😂😂

View this post on Instagram

A post shared by RedTV 💥 #bicesveuREDu (@redtv.rs)

IZVOR: IG / redtv.rs

Sve u svemu, zaključak je sledeći: Jovana Ljubisavljević treba da bude pobednik po ponašanju, Sandra Rešić po njegovim ličnim osećanjima. Kristijan je znatno doprineo Zadruzi 4, a veliko iznenađenje je i Fran.

Autor: redportal.rs

#Kendi

#Miljan Vračević

#ZADRUGA

#panda

#pitam za druga