Maja ne planira da se uda, ima druge planove 😉

Radomir Marinković Taki, otac zadrugarke Maje Marinković, konačno može da odahne jer je njegova ćerka raskinula s Markom Janjuševićem Janjušem i sada je u vezi sa Milanom Jankovićem Čorbom. On ne krije da je bio besan zbog ćerkine veze sa oženjenim čovekom, ali se sada situacija promenila i on podržava Majinu novu ljubav.

Foto: TV Pink Printscreen

- Čorba je okej momak. Kulturan je i pristojan. Nisam ga dosad mnogo primećivao, ali pošto je sad s Majom u vezi, imam lepo mišljenje o njemu.

Na pitanje da li Maja samo pravi Janjuša ljubomornim sa Čorbom, Taki je rekao:

- Maja je zaljubljena u Milana. Ona je mnogo volela nesrećnog Janjuša, tu je budalu volela više nego sebe. Ali posle toliko tuča i posle toliko poniženja, vređanja, malo se opametila. Kad joj je za Novu godinu ušla mnogo draga osoba Stanija Dobrojević i kad ju je upitala "Mala, šta to radiš?", osvestila se i presekla. Nije ona Janjuša totalno zaboravila, ali mislim da se 80 posto već ohladila. Čorba joj je pružio pažnju, tako da svako ide gde mu je lepše, tamo gde te neko ne tuče i gde nema stresa. Kao roditelj, iskreno, nisam više mogao da izdržim i da gledam to maltretiranje.

Na Janjušev odgovor, da Maji pristaje neki mlađi muškarac, kao i da nije siguran da se zakonski razveo, Radomir je prokomentarisao:

- Folira se, hoće da poludi zbog Maje. Zaljubljen je u nju. Počeo je da je vređa, kaže da je šizofreničarka, a do pre mesec dana je bila najbolji čovek u kući. Pogubio se. Sve je to planski, stariji je i namazan, pravi kockar i folirant.

Foto: Pink.rs

Na pitanje da li Taki prihvata Čorbu za zeta on je rekao da Maja ne planira da se uda. Ona je mlada i ima samo 24 godine. Ona želi da se upiše u školi glume i da se oproba kao glumica.

U medijima se pisalo da se javljaju Majine drugarice koje tvrde da je ona psihički bolesnik, kao i da se bavi najstarijim zanatom, Majin otac je samo kratko prokomentarisao tu temu:

- To su laži. Samo neka pričaju te budale. Ako nemaju dokaze, biće tuženi. Majina majka sve to prikuplja i podnosi tužbe. Završiće na sudu svi, tako da ću od njih i živeti.

Autor: redportal.rs

#Taki

#Zadruga4

#janjuš

#majamarinkovic

#čorba