Ona je odvratna 😲🧐

Ana Korać i David Dragojević uživaju u ljubavi, a Ana je iskoristila priliku pa je pred kamerama žestoko oplela po Maji Marinković.

Foto: Instagram.com/majamarinkovicc

Kako kažu, i sami planiraju da se ostvare kao roditelji, ali sve u svoje vreme.

- Planiramo naravno, to stoji, ali sad tačan datum nemamo pojma... Kad se desi, desiće se, bićete obavešteni - rekla je Ana.

Otkako se u Belu kuću uselila Maja Marinković, ne prestaje poređenje između nje i Ane Korać. Naime i sami zadrugari bruje o tome da je Maja učinila sve da iskopira svoju ljutu suparnicu Anu, a komentari su išli toliko daleko da je Maja navodno svom plastičnom hirurgu pokazala Aninu sliku, u želji da nakon estetskih zahvata kojima se podvrgla što više liči na nju.

- Kada je ona ušla, šokirana sam bila... Toliko nekog da kopiraš... Okej da ti je neko idol i to sve, ali da ima kao loše mišljenje, a pritom nema loše mišljenje o meni, već me kao pljuje, a kopira, ne znam... Odvratna mi je sva, iskreno. Uvek mi je bila odvratna, sada mi je još više odvratnija - bez dlake na jeziku je Ana.

Ponašanjem Maje Marinković zaprepašćen je i David - naročito njenim eksplicitnim snimcima u Zadruzi.

- Sve što je pričala u sezoni 2 i sezoni 3, sad se pokazalo da je sve velika laž što je pričala. Sve je pljuvala, niko joj nije valjao, a na kraju bila je sa Janjušem, on kaže da ga je varala. Sve devojke imaju seks u toaletu, ali ona... Nijedna devojka, za sve četiri sezone, nije imala takav se*s , to je bilo iživljavanje, bojao sam se da će mi pući zvučnik na telefonu - rekao je David u emisiji Premijera.

Autor: redportal.rs

#ZADRUGA

#anakorac

#david

#majamarinkovic