Ne štedi ni evro za Anu

Duško Tošić je po svemu sudeći pravi džek. Fudbaler podjednako vodi računa i o ženi, ali i o ljubavnici Ani Jovanović. Sportista je prošle godine, u drugoj polovini avgusta, obe poslao na letovanje u Tursku i to u jedan od najluksuznijih kompleksa gde on inače godinama unazad odseda. Njih dve su bile na letovanju, ali Duškova žena tada nije znala sa kim joj se životni saputnik tajno viđa.

View this post on Instagram

A post shared by ⭐️ Ana Jovanovic ⭐️ (@anajovanovic1)

IZVOR: IG / anajovanovic1

S obzirom na to da pevačica, ali i dizajnerka kupaćih kostima vole da poziraju i da svojim pratiocima na društveni mrežama prikazuju kako žive na visokoj nozi, obe su postavljale identične fotografije na Instagram, koje su nastale baš na tom letovanju.

I jedna i druga su se slikale u bazenu koji se nalazi u sklopu kompleksa i to sa poslužavnikom na kojem je servirano iće i piće, a koji pluta po vodi. Na njemu je ispisano ime hotela. Obe su snimile video kako po bazenu "voze" poslužavnik. Interesantno je to da Duškova supruga čak 2 puta bila na odmoru u tom hotelu i to pre rođendana i posle žurke, dok je Ana bila samo jednom. Sve troškove je snosio Duško, a u to vreme je cena za 3 osobe sa svim pratećim uslugama za 10 dana bila oko 12.000 evra.

View this post on Instagram

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

IZVOR: IG / duskotosic

Jovanovićeva se juče ponovo oglasila na društvenim mrežama i rekla da normalno vodi svoj život: - Iako sam sebi rekla da se neću više oglašavati, imam potrebu da napišem još samo ovo. Poruka za sve one koji me prate, a daju sebi za pravo da komentarišu gluposti. Da ne bi neko pogrešno shvatio, ja od juče ne čitam novine, ne interesuje me šta se piše po portalima i nastavljam da živim svoj život kao i do sada.

Autor: redportal.rs

#DuškoTošić

#Turska

#zoranajovanović