Poznata manekenka u intervjuu za Redportal.rs otkrila je prednosti i mane Švajcarske i Srbije, bjuti trikove koje svaka žena treba da zna, kao i koje su njene neostvarene želje 😅

Popularna manekenka srpskog porekla Tatjana Bašević, poznatija i pod imenom Angel Tatjana, izgradila je svoju karijeru top modela u Švajcarskoj. Posle niza godina provedenih u ovoj zemlji ipak se vratila Srbiji. Pored toga, Tatjana je domaćoj javnosti poznata i po tome što je 2016. godine bila jedan od glavih organizatora šoua Adria's Top Model. 😎

View this post on Instagram

A post shared by Tatjana (@angel.tatjana)

IZVOR: IG / @angel.tatjana

Angel Tatjana odgovarala je na ozbiljna i neozbiljna pitanja redakcije Red portala i kroz intervju, koji sa vama delimo u nastavku teksta, otkrila prednosti i mane Švajcarske i Srbije, bjuti trikove koje svaka žena treba da zna, kao i koje su njene neostvarene želje!

Prednosti i mane Švajcarske i Srbije? 🤔

Prednosti Švajcarske su regulacije, kao što su osiguranja i administrativne stvari generalno. Sve je tačno i regulisano. Međutim, s jedne strane je taj "savršen" sistem u mojim očima velika mana, jer je on prioritet tamo i, samim tim, ljudskost, socijalni i društveni život su zaboravljeni. Srbija za mene ima sve podloge za prelep život, jer je za mene socijalni / društveni faktor prioritet. S druge strane, nedostaje nam dosta toga materijalno, kao i razvoj i sistem, ali za mene imamo to što ne može da se nadoknadi ili kupi, a to je duša i kultura, sve ostalo ce doći.

Šta bi poručila mladima koji odlaze iz Srbije u nadi za boljim životom, a šta onima koji pokušavaju da dostignu uspeh u njoj?

Jako mi je žao kad vidim da nam toliko mladih bukvalno beži iz države. S jedne strane razumem, retko ko je spreman da se žrtvuje u nadi da će biti bolje. Zato se trudim da pokažem drugu stranu života na Zapadu, koji nije bajan i sjajan, i da svojim primerom motivišem mlade da uvide da svuda može da se uspe. Naše deke i bake su prošle mnogo gore da bi očuvale našu zemlju. Mislim da ekonomska kriza i trenutni period nije približno toliko strašan da se izdrži. Nažalost, ako više nas ne razmislja ovako, promena nabolje nikad se neće desiti.

S obzirom na to da si dosta putovala, šta to ima Srbija što druge zemlje nemaju?

Nigde nisam upoznala narod da ima toliko pozitivnih atributa. Smatram naš narod izuzetno pametnim i lepim, ujedno, društvenim i vaspitanim, iako mi često mislimo da nije tako, kad uporedimo sa drugim zemljama. Sama odluka da želim da odgajam svoju decu ovde, a ne negde drugo, dovoljno govori.
View this post on Instagram

A post shared by Tatjana (@angel.tatjana)

IZVOR: IG / @angel.tatjana

Kako se boriti protiv brnauta i kako se motivišeš?

Brnaut je nešto što mora da se bukvalno izleči, u smislu da ne može na silu ništa, i moja preporuka je distanca od posla i ambicija dok ne prođe. Pre sam mislila da je motivacija da sebe dovodim do granice svaki dan. Nakon iskustva sa brnautom sam naučila da je motivacija to da sebi pravim idealan balans kako bih imala snage i želje da ostvarim svoje ciljeve, da je okej odmoriti se i da je pritisak otrov.

Prednosti i mane modelinga? 🧐

Putovanja i poznanstva. Mana se ogleda u tome što si često sam i izložen poslu koji spolja izgleda glamurozno, lepo, a zapravo je jako surov i naporan.

Gde vidiš sebe za 10 godina?

Vidim sebe sa četvoro dece, kao ostvarenu poslovnu ženu, koja svoje vreme posvećuje poslu i hobiju koji voli, kao i svojoj porodici.

Šta smatraš svojim najvećim uspehom?

Svojim najvećim uspehom smatram to što sam se ovako razvila. Novac, diplome i titule su za mene nebitne kad uporedim sa time gde sam mogla da budem da nisam bila jaka i verovala u sebe. Ponosim se time što sam gradila sebe kao čoveka i ženu u lepom smeru.
View this post on Instagram

A post shared by Tatjana (@angel.tatjana)

IZVOR: IG / @angel.tatjana

Bjuti trik koji svaka žena treba da zna?

Definitivno spavanje na svili, barem na jastučnici. To je antiejdž trik, koji vredi zlata.

Top 3 komada odeće koja svaka žena treba da ima u svom garderoberu?

Nije moguće da odredim tri. 😁 Ali da moram, izdvojila bih običnu rolku, crnu haljinu i sako.

Tvoj idealan tip muškarca?

Galantan, vaspitan, duhovit, dominantan i visok! 😎

Najveći strah i neostvarena želja?

Najveći strah mi je bolest mog oca, srce mu radi samo 20 odsto. Neostvarenih želja imam dosta. Kad bih jednu morala da izaberem, da se ostvari u najbližoj budućnosti, bila bi: druga sezona Adria's Top Modela.
View this post on Instagram

A post shared by Tatjana (@angel.tatjana)

IZVOR: IG / @angel.tatjana

Šta, po tvom mišljenju, danas treba da poseduje svaka devojka?

Stav! U moru površnog ludila su stav i skromnost. Nažalost, retke a izuzetno bitne stvari.

Autor: redportal.rs

#MODA

#Srbija

#angel tatjana

#bjuti

#intervju

#stav

#tatjana bašević

#Švajcarska