Boban nije bio zadovoljan rezultatima glasanja stručnog žirija šŸ¤·ā€ā™€ļø

U sinoćnjem izdanju muzičkog takmičenja Zvezde Granda doÅ”lo je do rasprave između SaÅ”e Popivića i takmičara Bobana Lazića koji je smatrao da je trebalo da dobije viÅ”e glasova! šŸ‘‡

Naime, Boban je naglasio da neki takmičari pevaju falÅ” i dobiju po 5 ili 6 glasova, dok je on sinoć dobio 4 glasa od mogućih 6.

- Ja sam Mikiju dala glas, ali želim da pojasnim. On je na kraju glasanja imao tri glasa, a po mom miÅ”ljenju on je bolji pevač od kandidata broj dva. Zbog toga moja ruka kreće i njemu daje glas, ali zaÅ”to nisam želela da ti dam glas ā€“ rekla je Marija Å erifović, a potom joj je Boban odgovorio:

- To je onda bilo za tri glasa, moje pevanje večeras. Mislim da nisam bio falÅ”, a kandidati da ih ne pominjem sad sa falÅ”om dobijaju po pet glasova. Ne volim da se raspravljam i svi mi to zameraju, ali ja dođem kući i gledam emisiju gde otpevam Rano je za tugu i dobijem četiri glasa i onda dođe Å”esti takmičar, otpeva celu drugu pesmu falÅ” i dobiju po pet ili Å”est glasova. Onda mislim da ne treba da budem ovde gde sam sad.

SaÅ”a Popović potom se uključio u razgovor između Bobana i Marije. šŸ‘‡

- Morate da shvatite da nisu falÅ”evi merilo da li će neko dobiti tri ili četiri glasa. Bobane, moraÅ” da shvatiÅ” da sam napravio sto zvezda, nadam se da ti je to jasno . Dolazio si na audicije kao mlad, pevao si falÅ” i svakako. Jedne godine te nisam pustio, pa sam te pustio, pa si napredovao. Ovo je sedmo kolo. Ja kad biram tačno znam. Ovo radim dvadeset godina, razmiÅ”ljam kao producent i gledam da li neko može kasnije neÅ”to da napravi. Možda je i slabije pevao. Pevanje je najbitnije, ali nije sve u pevanju ā€“ rekao je Popović, kako piÅ”e Grand.online, prenosi Pink.rs.

- Mislim da moje postojanje na ovoj sceni gubi smisao ā€“ dodao je Boban kome se SaÅ”a Popović potom oÅ”tro obratio. ā˜

- Kako gubi smisao, sad si bezobrazan. Kako možeÅ” ovako neÅ”to da kažeÅ”? Ti si sada uÅ”ao u neke odluke žirija, ako oni nemaju kredibilitet onda nemoj da se takmičiÅ”. Ovo stvarno ne razumem, sad si ispao bezobrazan i mislim da sa tim stavom i nije ti mesto tu. Ako misliÅ” da ti nije mesto tu, onda ne znam Å”ta - rekao je Popović.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.