Baka Prase se u lajvu požalio fanovima

Baka Prase se na svom lajvu na Jutjubu požalio fanovima i prijateljima kako je želeo klip sa Novakom Đokovićem, ali ga je Jelena Đoković oduvala.

Baš u vreme kada je Baka Prase prestigao Muđu na Jutjubu, Novak je postao prvi na ATP listi. Baka je želeo da u to ime snimi zanimljivi video klip sa Novakom, kao dva prvaka u svojim kategorijama.

On se obradio Jeleni Đoković za koju znamo da je jako aktivna na Instagramu. Preko nje je želeo da dođe do Novaka, ali mu nije pošlo za rukom.

Ne samo da ga je odbila, Jelena je pomalo očitala lekciju mladom jutjuberu. Ona poštuje njegov rad, ali ipak se ne slaže sa njim. Uostalom, zaključite sami:

- Ha-ha-ha, blesav si! Slušaj, u kratkim crtama, jesi najbolji jutjuber. Čestitam ti od srca. Izborio si se na nešto što je tebi bitno. Ja uvek motrim na mlade ljude i čula sam za tebe, međutim, vrednosti koje ističeš se ne poklapaju sa onim u šta mi verujemo. Ti si izabrao da promovišeš materijalne stvari i pomalo vulgarniji način izražavanja. Mi idemo drugim putem. To ne znači da to što si izabrao ne donosi rezultate... - napisala je Jelena između ostalog u odgovoru Bogdanu.

IZVOR: YT / @Baka Prase TV

Autor: redportal.rs

#Baka Prase

#Novak Đoković

#jelena đoković