Pevač priznao da je voleo da baca pare!

Pevač Aca Lukas otkrio je da je u jednom trenutku potpuno izgubio osećaj za novac. Naime, Aca nikada nije krio da jekocka njegov najveći porok, a sada je priznao koliki je bio najveći bakšiš koji je dobio, ali i koliko je on ostavljao drugima:

- Uvek sam voleo da dam, to jest da bacim pare, jer sam ja veliki kockar, pa sam imao to nešto zacrtano da uvek volim da dam da bih i ja dobio. Tako sam jednom posle nastupa otišao u kafanu i jednoj pevačici dao 17.000 evra bakšiš, svi su me gledali i pitali da li sam normalan, ali to sam ja. Znam šta je kocka, da đavo uvek dođe po svoje, pa sam uvek tako davao, ali sam opet i dobijao - otkrio je pevač i dodao:

- Nisam od onih što se ujutru kaju. Kada sam toj pevačici dao toliki bakšiš, nikada nisam zažalio. Ja nastavljam dalje. Meni su najveći bakšiš od 50.000 evra dali neki momci na Lukasu. Od kada sam postao Aca Lukas, ne pevam za bakšiš. Ja pevam na bini, ne može niko da mi priđe. Nije poenta da vam neko daje milione, a da ostali gosti trpe. Sad sam nedavno pevao na jednoj romskoj svadbi i nikada više. Gurali su mi bakšiš u džepove i onda je nastala frka jer sam otišao s parama. Samo smo Ceca i ja uzeli pogođenu sumu, a ostali pevači Jana, Keba. Trebalo je da i oni budu isplaćeni od toga. Rekao sam, nema šanse da bilo šta vratim jer sam ja od toga isplatio svoje muzičare. Meni je to ciganska rabota - priznao je Lukas.

Autor: redportal.rs

#Bakšiš

#aca lukas

#kocka

#porok