Lepa glumica srećna i zaljubljena!

Ranije smo pisali da je ćerka glumca Dragana Jovanovića u vezi sa atletičarem Mihailom Dudašem. Svoju vezu su obelodanili na Instagramu odmah po svom odlasku na zimovanje. Glumica je ispričala zbog čega su krili vezu u početku, a istakla je i da je veoma zaljubljena. Anđela je Mihaila upoznala i sa roditeljima i otvoreno je govorila prvi put o emotivnoj vezi.

- Zajedno smo pola godine i iskreno prijalo nam je što smo uspeli da sačuvamo našu intimu do sada. Čuvaćemo je i dalje, ali nema razloga da krijemo da smo  u vezi. Uživamo zajedno i definitivno jedna od najboljih stvari u 2020. koja je svima teško pala, jeste ljubav koja se rodila između nas dvoje - rekla je Jovanovićeva za Gloriju.

View this post on Instagram

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti)

IZVOR: IG / _blejzmodesti

- Kao profesionalni sportista, desetobojac, Mihail nije smeo da skija ranije. A sada, kada je zbog pandemije koronavirusa sve stalo, stvorili su se idealni uslovi da nauči. Krenuo je, jako mu dobro ide i mogu reći da je talentovan i za skijanje. Ja vozim bord duže vreme zato što sam na skijama doživela povredu. Ali ni na dasku nisam stala poslednjih godina jer nisam stizala da idem na skijanje zbog obaveza. Ali, evo, sad se polako vraćam u formu na Jahorini. Planina je prelepa, baš uživamo - rekla je Anđela.

Autor: redportal.rs

#Mihail Dudaš

#anđela jovanović

#dečko

#glumica

#ljubav

#veza