Njena sposobnost da sa 6 godina svoja osećanja prenese u reči...

Bredliju Kuperu ništa nije bitno kao očinstvo.

Poznati glumac pojavio se u podkastu kod glumca Daksa Šeparda o kojoj je pričao o svom odnosu sa ćerkom Leom, navodeći da je ona za njega jedna od najvažnijih stvari na svetu. Bredli je Leu dobio sa bivšom devojkom i modelom Irinom Šajk.

- Biti roditelj? Iskreno, nisam siguran da bih bio živ da nisam tata. Ne znam - otkrio je Bredli.

- Šta bi se dogodilo - upitao da Daks.

- Ne znam. Ne znam brate, nisam siguran - odgovorio je Bredli.

Tokom podkasta Daks je upitao Bredlija da li misli da će se njegova ćerka udati za nekoga kao što je on, rekavši da se ćerke često udaju za muškarce kao što su njihovi očevi dok se sinovi obično ožene ženama kao što su njihove majke.

- Često razmišljam o tome kako moj odnos sa mojom ćerkom utiče na njen rast i njen put na kom će biti... I pogotovu u romantičnom delu života. Palo mi je napamet da će ona napuniti 7 godina u martu. A ti znaš moj odnos sa mojim ocem. Nisam provodio mnogo vremena sa njim. Mislim da sam sa mojom ćerkom do sada proveo više vremena nego što sam sa mojim ocem ikada.

Bredli je dodao da obožava da vodi dubokoumne razgovara svojom ćerkom.

- Stalno. Svaki razgovor. Njena sposobnost da sa 6 godina svoja osećanja prenese u reči... Njena majka i ja smo baš radosni zbog ovog ljudskog bića koje odgajamo i koje može da artikuliše njenim glasom - dodala je Breskvica.

Autor: redportal.rs