- Teu nisam slušao uživo od onog trenutka kad je ovde završila takmičenje, ali da je velika zvezda, to jeste - rekao je Saša Popović, sa kojim se složila i Marija Šerifović.

U emisiji Zvezde Granda koja se sinoć emitovala na televiziji Pink, u oštru raspravu su ušli članovi žirija komentarišući uspeh trenutno najveće muzičke zvezde u regionu Tee Tairović. Naime, Marija Šerifović je ocenjivala nastup jedne takmičarke i tom prilikom je naglasila da je kod nje uvek presudno pevanje, a ne scenski nastup, iako postoje ljudi na sceni koji su uspeli i bez odličnog pevanja.

Na njenu izjavu odmah se nadovezao Saša Popović, pa je podsetio žiri kako su 2016. godine za Teu Tairović rekli da nije talentovana, a danas važi za veliku zvezdu.

- Ja se sećam kako ste 2016. godine iskasapili Teu Tairović. Evo, danas je jedna od najvećih zvezda - rekao je Popović dok je Viki dodala da ona to nije radila tad.

Tada se ubacio i Dragan Stojković Bosanac.

- Nemoj za*ebavati i ti. A peva i sad isto, šta - burno je dobacio Bosanac, a Đurišićeva je odgovorila da sad ipak peva bolje.

- Niste je slušali uživo kako peva, nemojte da zezate. Slušao sam je za Novu godinu. Negde u Sarajevu je pevala, u Zetri. Cura je dobar posao, cura lepo izgleda, ali nemojte sad da preterujemo. Onda je to vaša koleginica i ponosite se po pevanju - rekao je Bosanac, da bi usledila Snežanina opaska da Teu ne smatra koleginicom na Bosančevo pitanje da li je smatraju koleginicom:

- To ne, nikako ne smatramo. Isto, Sale, slažem se, snimci su dobri, a uživo kako peva ne znamo.

Na njihov komentar reagovao je Popović:

- Teu nisam slušao uživo od onog trenutka kad je ovde završila takmičenje, ali da je velika zvezda, to jeste - rekao je Saša Popović, sa kojim se složila i Marija Šerifović.

- Tea Tairović je svoj put našla. Ona je u svom slotu sama. Kraj - bila je jasna Marija.

- Tea snima kod mene u studiju i vrlo sam upućen u sve. Ona je fanatik i zato je uspela - rekao je Mili na kraju.

U nastavku pogledajte kako je to izgledalo. 👇

@belay_boy.67

"Ne zna želja šta je nemoguće" #Marija Šerifović Snežana Đurišić #Zvezde Granda 🇧🇦🇷🇸🇭🇷🇲🇪

♬ Originalton - Belay 🇧🇦 Boy

IZVOR: TT / belay_boy.67

Autor: redportal.rs