Njen mlađi, devetogodišnji sin je u kritičnom stanju 🥺

Poznata modna influenserka iz Banje Luke Bojana Mutić, poznatija pod nadimkom Moda i tako to, objavila je da je njen 12-godišnji sin preminuo.

Ona se oglasila na Instagramu, otkrivši da je on preminuo 25. januara, a da je tek sad smogla snage da se obratiti javnosti. Njen mlađi, devetogodišnji sin je u kritičnom stanju.

- Dragi prijatelji, pratioci, klijenti, saradnici, nisam smogla snage da vam se obratim ranije. Nemam je ni danas, ali je neophodno, iz razloga koje ću objasniti u nastavku. Desila nam se najveća tragedija. Naš stariji sin Nikolaj je preminuo 25. januara, a Maksim je i dalje u kritičnom stanju. Bol koju osećamo i agoniju koju prolazimo, nije moguće opisati, pa to neću ni učiniti, pišem vam jer je ovo jedini način da se obratim svima - započela je ona.

- Svima vama koji ste upoznati s tragedijom koja nam se dogodila, da vam se zahvalim na izrazima saučešća, iskazanoj ljubavi, podršci i brizi. Hvala, ali nama se ne može pomoći, a ja nisam u stanju da komuniciram, da se javljam na pozive, da razgovaram, primam posete. U ovakvim okolnostima, ja jedva preživljavam svaku sekundu, i ovo malo snage koju nemam, čuvam za brigu o Maksimu i trud da Milica ne ispašta zbog moje tuge i nemoći. Zbog toga se ne mogu javiti svakom pojedinačno. Ne zamerite. I svima vama koji do ovog trenutka niste znali šta se desilo, izvinjavam se što ranije nisam našla način da ovo učinim, da vas obavestim i zamolim vas za razumevanje i strpljenje, jer ja nisam u mogućnosti da izvršavam svoje - poručila je dalje.

- Do daljnjeg, ili nikada, ne znam. O tome, u ovom teškom momentu, nije moguće i nije prikladno govoriti. Oprostite i hvala vam - završila je ona.

Bojana je, inače, u prošlosti govorila o teškoj borbi zbog dijagnoza njenih sinova, za koju su isprva lekari pogrešno navodili, rekavši da je reč o cerebralnoj paralizi.

Otkrila je da su misleći da je reč o stanju koje je uzrokovao porođaj ona i suprug dobili drugo dete koje je pokazivalo iste simptome.

- Nakon rođenja drugog muškog deteta, 2015. godine, po pojavi prvih simptoma ispostavilo se da je posredi isto oboljenje, za koje smo, čekajući skoro godinu dana na rezultate iz genetske laboratorije iz Barselone, saznali da je jedno od najtežih genetskih oboljenja Paelizeus Merzbacher, i da ne postoji lek - objasnila je.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Bojana Mutić (@modaitakoto)

IZVOR: IG / modaitakoto

Autor: redportal.rs