Aca Ilić progovorio o BRAKU sa suprugom BILJANOM 🤗💕

Emisija Magazin In svakog vikenda privlači pažnju gledalaca. Razlog su ekskluzivni gosti koji se u studiju ne libe da progovore na najrazličitije teme, ali i česta iznenađenja!

Tako je bilo i ovog vikenda. Jedan od gostiju je bio Nemanja Stevanović, koji je progovorio o izazovima sa kojima se suočava, kao neko ko se bavi javnim poslom. Tako je izjavio da nije pristalica društvenih mreža, te da bi ih najradije ugasio:

Ja da se ne bavim javnim poslom sve mreže bih ugasio! Mene to ne zanima! Uopšte nisam aktivan, a i kada je sam to je samo zbog posla... Ljudi letuju za Instagram... Gledam i ne verujem! Oni odlaze na neke turističke destinacije samo da bi se slikali za Instagram. Uvek se pitam, da li se oni odmaraju tamo ili se po ceo dan slikaju? Jel vi idete na plažu... Stignete li do plaže? Ja ne znam da li izbacim jednu fotografiju s aputovanja... Nemam tu potrebu i taj klik u glavi.

Foto: Printscreen YouTube/@RTVPinkOfficial

To nije bilo sve! Nemanja je pokazao šta mu okupira pažnju, a to je njegova ćerkica Maša. Ona mu se pridružila u studiju i sa tatom ukrstila glasove. Prvo je pokazala da zrači samopouzdanjem:

Ja sam Maša... jako sam pametna, volim da pevam i imam dara za pevanje, ista sam kao moj tata, a lepa sam na mamu.

Njih dvoje su otpevali pesmu Ponoć je i izazvali oduševljenje svih prisutnih. Nemanja je potom otkrio da Mašu interesuje i gluma:

Mi smo umetničke duše! Apsolutno se razumemo... Nasledila je dosta stvari od mene. Ponašamo se kao najbolji drugari.

Pažnju su privukli i Aca Ilić i Biljana Jevtić. Oni su progovorili o njihovoj ljubavi koja traje gotovo 40 godina, a ključ je u međusobnoj podršci:

Foto: Printscreen YouTube/@RTVPinkOfficial

Moje srce lome male stvari. Kad vidim da se ona muči oko nečega. Moram da pomognem da se to reši. Jednim običnim zagrljajem mogu mnogo toga da rešim...to više vredi od bilo čega.

Ona se potom nadovezala:

Ja volim kad me drži za ruku, i dan danas mi je to važno i to mi znači.

Autor: redportal.rs