Posle moje izvedbe sa Draganom, moja majka je plakala. 😞

U novom izdanju jutarnjeg programa na RED TV voditeljski tandem koji osvaja simpatije publike, Milica Kemez i Bora Santana, ugostili su talentovanu pevačicu Sandru Rešić koja je sa gledaocima emisije Ne gledam ti ja to podelila utiske koje nosi sa koncerta Dragane Mirković. 🎶

Sandra Rešić, nekadašnja učesnica rijaliti programa Zadruga i ćerka slavnog Nine Rešića, imala je priliku da bude gošća na nedavnom solističkom koncertu Dragane Mirković u Štark Areni u Beogradu. 😎 Tim povodom, Sandra je odlučila podeliti svoje utiske sa ovog događaja sa gledaocima emisije Ne gledam ti ja to.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Red portal (@redportal.rs)

IZVOR: IG / @redportal.rs

Dragana Mirković, jedna od najvećih zvezda domaće scene, oduševila je publiku dva dana za redom ispunjavajući beogradsku Arenu do poslednjeg mesta. Sandra Rešić se pridružila Dragani tokom izvođenja pesme Divlja devojka, koju je Sandrain otac interpretirao zajedno sa Draganom. 😍

Uz razgovor sa Milicom i Borom, Sandra je otkrila koji su joj kolege čestitali na uspehu, kao i kakvi su joj dalji planovi. Za one koji su propustili jutarnje emitovanje, emisija je dostupna na RED TV Jutjub kanalu!

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

- Niko mi od tatinih kolega nije pomogao da dođem tu gde jesam. Sama sam se izborila. Drago mi je mi je zbog toga, jer niko sada ne može da kaže da sam zahvaljujući njoj ili njemu tu gde sam. Dragana Mirković je jedna od najpozitivnijih, najpristupačnijih i najprizemnijih zvezda. Oduševljena sam njom kao ženom, kao i načinom kako se postavila prema meni. Dragana me je, nakon poziva njenog PR, lično pozvala i pitala da li bih joj ukazala čast da otpevam sa njom duetsku pesmu koju je snimila sa mojim ocem. Rekla je da bi volela da budem gost iznenađenja i da nikome o tome ne govorim. Zaista nikome to nisam ni rekla - počela je Sandra i dodala:

- Ne mogu da opišem osećaj kada se upale svi reflektori i kada se osvetli cela Arena. Zaista neopisiv osećaj. Vidiš 20 000 ljudi, ti pevaš i oni svi pevaju. Shvatam da nemam tremu, da stojim rame uz rame sa jednom Draganom Mirković i pevamo u Areni. Svi moji su me dva dana zaredom pitali kako se osećam, a ja sam bila u šoku i nisam uspela da valjano izrazim osećanja. Posle moje izvedbe sa Draganom, moja majka je plakala. Bila je jako ponosna na mene. Pesma Divlja devojka izašla je vrlo brzo nakon što su se moji razveli. Baš zato što se pesma desila brzo nakon razvoda mojih roditelja – moja majka uopšte nije volela ovu pesmu. Tada je još uvek bila ljuta na mog oca, a kada je čula da ću pevati tu pesmu, njena reakcija je bila: Jao, baš super pesma! Volela bih da ova pesma zaživi i na mojim nastupima – rekla je Sandra, kako prenosi Pink.rs.

Za one koji su propustili jutarnje emitovanje, emisija je dostupna na RED TV Jutjub kanalu! 👇

IZVOR: YT / RED TV

Autor: Redportal.rs / K.Đ.