Pevačica se prisetila detinjstva

Popularna pop pevačica Goca Tržan podelila je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram jednu od dirljivih uspomena sa majkom iz detinjstva.

Reč je o staroj fotografiji na kojoj se pevačica i njena majka grle, a Goca je uz ovaj dirljiv momenat iz detinjstva podelila i jaku poruku. Evo kako ona glasi:

- Kad pronađem ovakve slike iz detinjstva, pomislim na to koliko smo nesvesni žrtve i bezuslovne ljubavi svojih roditelja, koliko ih puta ujedemo za srce iz tinejdžerske obesti, kako smo srećni što ih imamo u životu da nam pomognu oko odgajanja naše dece... Kad bih mogla da se vratim u nazad... Ali ne mogu i zato se trudim da budem zahvalna na tome što i dalje imam žive i zdrave roditelje, što Lena ima baku i deku koji su tu za nju, što mogu da ih zagrlim i pokazem da ih volim i da sam zahvalna za vaspitanje i zdravo detinjstvo koje su mi pružili. Ne gubite vreme, pokažite svojim roditeljima koliko ih volite dok su živi, jer kad odu... žalićete... 👵👴💜💜💜💜

View this post on Instagram

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

IZVOR: IG / @gocatrzan

Verujemo da je Goca Tržan ovom porukom podsetila sve koliko su roditelji bitni u životu svakog čoveka i da ne zaboravljate da im posvetite malo pažnje i vremena u ovom brzom životu koji vodite.

Pevačica je nedavno podelila fotografije sa Jahorine, gde su se okupili članovi grupe Tap 011. Popularna grupa sprema veliko iznenađenje za svoje obožavaoce, a više o tome možete pročitati u tekstu ispod:

Autor: redportal.rs

#detinjstvo

#goca trzan

#majka

#pevačica

#slika