Glumica govorila o ulozi u seriji i saradnji sa kolegama

Serija Drim tim, čija je druga sezona počela, zapravo je spojila pred kamerama glumce Anicu Lazić i njenog 39 godina starijeg partnera Lazara Ristovskog. Anica je dočarala lik Bosiljke, dok je Ristovski ponovo ušao u ulogu Ilije Ike Srdića.

Anica je progovorila je o ulozi u pomentunoj seriji, ali i saradnji sa kolegama.

- Bosiljka je devojka koja dolazi sa sela u veliki grad u želji da uspe u poslu. Ona govori nekoliko svetskih jezika i put joj se ukršta sa porodicom Srdić. Na neki način će ona malo uticati na njihov životni put, bar na kratak period - rekla je glumica, piše Telegraf.

Lazićeva je za ekipu serije na čijem je čelu njen partner Lazar Ristovski imala samo reči hvale.

- Ne bih da zvuči kao naučena fraza, ali je ovo najbolja ekipa sa kojom sam do sada sarađivala. Svi sektori funkcionišu savršeno, to je skup manjih timova koji čine savršenu celinu. Pravi smo drim tim! - istakla je glumica, te je otkrila da je od reditelja Dejana Zečevića imala poseban zahtev.

- Bilo je mnogo smešnih trenutaka tokom snimanja, a za mene je najizazovnije bilo kada je trebalo da snimim scenu na kineskom jeziku. To smo ponavljali ne smem da kažem koliko puta! Svaki put kad bih pomislila da ću sada da pričam na kineskom prasnula bih u smeh, pa bi se i cela ekipa smejala - rekla je Anica, pa dodala:

- Inače ne govorim kineski, morala sam da ga naučim zbog ove serije. Srećom, reditelj nije očekivao od mene da naučim neki tekst, ali i tih nekoliko rečenica mi je bilo veliki izazov.

https://www.instagram.com/p/Cy20yVysKLa/

IZVOR: IG / @anicalazicofficial

Ona je otkrila da li glumački posao zahteva odricanja.

- Svaki posao to traži. Ako radite ono što volite onda to i nisu odricanja, to su slatke muke - odgovara Anica i tvrdi da što je starija to je sigurnija pred kamerama.

- Svake godine su najbolje za glumicu, ali kako vreme prolazi sve su bolje jer smo i mi zreliji, bolje poznajemo sebe i to se onda vidi na kameri - rekla je Lazićeva za Republiku.

Podsetimo, nedavno je tradicionalni 25. Svetosavski bal održan u nekadašnjoj carskoj rezidenciji Hofburg u Beču, u prisustvu brojnih zvanica i gostiju, a među bila je i devojka Lazara Ristovskog, Anica Lazić.

https://www.instagram.com/p/C2UeJSmsygT/

IZVOR: IG / @anicalazicofficial

Anica se pojavila u svečanoj bež haljini, dok je kosu pokupila u punđu, a sve je upotpunila svedenom šminkom.

Mlada glumica očarala je prisutne elegantnim izdanjem, ali se fotografijom sa svojim izabranikom nije javno hvalila.

Autor: telegraf.rs