Prvi honorar joj je bio 200 evra 🧐

Pevačica Tijana Milentijević zahvaljujući samo jednoj pesmi stekla je veliku popularnost, a zatim progovorila o srednjoj školi u kojoj se namučila.

Naime, iako joj je u osnovnoj školi falila jedna ocena da bude vukovac, sve to se promenilo kada je već sa 15 godina počela da peva na privatnim veseljima, svadbama, krštenjima i rođendanima, zbog čega je popustila u školi.

Foto: Printscreen YouTube/Red Network

- U prvi mah sam bila presrećna što radim, što imam svoj dinar i ne zavisim od roditelja. Prvi honorar mi je bio 200 evra i odmah sam ga potrošila na garderobu za sledeći nastup. Bila sam puna elana, brzo sam učila repertoar i bila veoma tražena. Međutim, došao je period kada više nisam mogla da izdržim - počela je priču Tijana i dodaje:

- Dešavalo mi se da pravo sa nastupa idem u školu. I sad mi je teško kad se setim toga. Zamislite, završim nastup, putujem 4-5 sati kolima, utrčavam da obučem trenerku, skinem šminku i pravac u školu na 1. čas. Pitala sam mamu da krenem vanredno u školu, ali mi je ona rekla: U školu moraš da ideš, po cenu toga da prestaneš da pevaš. Učenje ti je obaveza broj jedan!

Na privatnim veseljima je često bilo skandala, te su je pijani gosti vređali i nazivali ružnim imenima.

Foto: Printscreen YouTube/ In Production Official

- Bila sam ljuta na nju, ali mama je isterala svoje, a ja sam joj danas zahvalna na tome što mi nije dala da odustanem od škole. Razredna je imala razumevanja za mene jer je njen sin klavijaturista u jednom bendu, pa je znala koliko je to težak posao. Ali, osim nje, podršku nigde drugde nisam imala. Ostali profesori su me kinjili. Bili su ljubomorni i sujetni. Kod njih sam morala da se pomučim za ocenu. Na sve to, na nastupima su me pijani gosti vređali, psovali, nazivali pogrdnim imenima, a kada bi se otreznili, izvinjavali bi se. Ali niko me nije fizički napadao, vukao za rukav ili gurao pare tamo gde ne treba - rekla je Tijana.

Autor: redportal.rs

#pevacica

#tijanaem

#zenaodsultana