Prorezi i KRISTALI🤩

Aleksandra Prijović je sinoč održala drugi od pet velikih koncerata u Areni u Zagrebu, a pred publikom se pojavila u nikad glamuroznijem izdanju.

Naime, Prija je raspametila sve, kada je na scenu izašla u elegantnoj haljini, koja je cela bila od kristala i imala velike proreze koji su otkrivali delove tela, a publika nije mogla da se suzdrži od uzbuđenja, te su svi vrištali u glas i skakali zbog uzavrele atmosfere već na samom početku.

Ona je imala i goste. Prvi gost na drugom koncertu bio je Bojan Vasković iz benda Leksington, sa kojim pevačica ima duetsku pesmu. Druga je bila Milica Todorović, koja se i sama pojavila u izazovnom izdanju i oduševila Zagrebčane.

Prija je ovako pozdravila svoju koleginicu:

Milica je toliko dobar čovek da sam srećna što je imam kao prijatelja. Ti znaš šta ja mislim o tebi, jako sam srećna što si noćas tu. Ona zna koliko sam ja emotivna, suzdržala sam da ne zaplačem. Ježim se. Dragi moji, uživajte uz moju dragu Milicu, sada kreće ludilo.

Prve večeri, popularnoj pevačici su se na bini pridružili Željko Samardžić i Aco Pejović, koji su takođe publiku bacili u trans. Zagrebačka publika Aleksandru obožava, te su pojedinci kupovali karte za više koncerata. Naime, nekadašnji učesnik Velikog brata, Horvat Čagalj je na Instagramu objavljivao snimke iz Arene sa prvog koncerta, pevao na sav glas i veselio se s prijateljima i Aleksandri i njenim gostima na koncertu "ostavljao srca" u komentarima. A to je ponovo učinio i prethodne večeri!

Autor: redportal.rs

#Arena Zagreb

#Bojan Lexington

#aleksandra prijović

#koncert

#milica todorovic

#zagreb