Otvoreno o operacijama 😁

Nikolija Jovanović, ćerka Vesne Zmijanac na početku karijere je izgledala znatno drugačije. Nekada je imala plavu kosu, a kasnije se podvrgla i nizu estetskih intervencija, a zbog jedne je zažalila.

Ona je u videu na TikToku rekla:

Prva stvar koju sam uradila su grudi. Imala sam kompleks, bila sam ravna kao daska. U dvadesetim mi je operacija pomogla da se osećam dobro u svom telu, ali sada u tridesetim, da mogu da vratim vreme, nikad ne bih ugradila silikone. Nemojte mi reći da to sada mogu da promenim, to bi zahtevalo mnogo ožiljaka.

Potom je nastavila nabrajanje:

Druga glupost koju sam napravila, a koju sam ispravila, su usta. Moja divna, prelepa usta sam uradila zbog mode koja traje i dan danas. Tada je bilo samo trajnih operacija usana i ona su se vremenom izobličila, izgledala sam kao patka, sve je bilo neravno. Prošle godine sam izvadila sve neprirodno iz usta i sada ponovo imam svoja, prirodna usta, iako sam nažalost morala da prođem kroz operacioni proces. Velika su, lepa i ne znam šta mi je to trebalo. Uradila sam trajnu šminku, pa uvek izgledam kao da imam neki karmin, time sam zadovoljna, a uradila sam i obrve i takođe mi je žao što sam ih u srednjoj školi iščupala, ni to ne bih nikada ponovo uradila, priznala je pevačica koja je istakla da se ne kaje zbog operacije nosa jer je imala devijaciju, kao i i da u gornjoj vilici nema prirodne zube.

Video je u međuvremenu obrisan. 😄

Autor: pink.rs

#Nikolija Jovanović

#TikTok

#estetske intervencije

#iskreno

#plastične operacije