Evo ko je u pitanju 👇

Učesnik muzičkog takmičenja Zvezde Granda Edis Agić mesecima je nastupao u Grandu, a da nije nije znao da je u srodstvu sa popularnom pevačicom Senidom. 🤷‍♀️

Naime, Edis je otkrio da je mu je Senida sestra od tetke, odnosno da su njegov i njen deda rođena braća, te da nije hteo da pominje pevačicu jer je želeo da sam svoje ime izgradi u muzičkom svetu. 😎

- Ja to nisam krio, samo nisam mahao informacijom da mi je Senida sestra. jednostavno nisam želeo da gradim svoj put preko tuđeg imena, iako mi je Senida sestra od tetke, moj i njen deda su rođena braća - objasnio je Edis i otkrio u kakvom je odnosu sa sestrom.

- Ranije je da je više bilo prilika da se viđamo i bili smo bliži. Ona sada živi preko, na turneji je stalno, pa se slabije i viđamo. Ranije, kad god se okupimo bilo je i prilike da pričamo o muzici. Iskreno, sad dugo nismo stupili u kontakt – rekao je i dodao da mu se jako dopada način na koji njegova sestra gradi put.

-Ona je jako inovativna i originalna i dopada mi se to što radi, jer je u današnje vreme jako teško biti autentičan. Njoj to polazi za rukom, gradi svoj stil, ne beži od toga i ni u jednom trenutku nije podlegla muzičkim trendovima - objasnio je Edis, kako prenosi Kurir.rs.

View this post on Instagram

A post shared by Edis Agić (@edisagic.official)

IZVOR: IG / @edisagic.official

Autor: Redportal.rs / K.Đ.

#brat

#edis agić

#pevanje

#senida

#sestra