Ekipa emisije Ustanak razmenila poklone 🎄✨🎉

Juče u emisiji Ustanak imali ste priliku da vidite šta su to jedni drugima kupili Cale, Ruža i Ana. Danas se igrica tajni Deda Mraz nastavlja, a ekipa koja Ustanak vodi sredom - Dušan, Dženi i Jana super se zabavila tokom razmene neobičnih poklona.

Foto: Printscreen RED TV

Pre samog početka razmene, Dženi i Dušan su se osvrnuli na jučerašnje zemljotrese. Bili su u frizerskom salonu i autobusu dok se sve dešavalo, a Dženi nije bila svesna da je zemljotres u pitanju, već je mislila da jelku u salonu pomeraju duhovi. 😂

Njih dvoje su izrazili svoje sažaljenje zbog zemljotresa koji je juče pogodio Hrvatsku i uputili reči podrške stanovništvu koje je pretrpelo posledice.

Razmena poklona odigrala se ovako: Jana je darovala Dženi, Dženi Dušana, a Duksa je pripremio mnoštvo poklona za svoju koleginicu Janu.

Božićni i novogodišnji prazniku su Dženino omiljeno doba, te se ona jako obradovala današnjem konceptu emisije. Kada je bila mala, najveća želja joj je bila da dobije lutku, a sada, kao odrasloj osobi, shvatila je da joj je najpotrebniji ROBOT ZA KUHINJU! Dušanu nije bilo najjasnije o čemu se radi, ali ispostavilo se da je ovo jako korisna sprava koja umesto vas može napraviti jelo ukoliko dodate sve prave sastojke. Naravno, ne može da smota sarme, tako da je maltene beskorisan...

Jana je za Dženi izabrala nekoliko poklona i sve ih sama upakovala u praznični papir za uvijanje. Dženi je dobila gel za tuširanje, prelepu šolju, peškirić za spa, bombu za pravljenje pene i čarape.

Foto: Printscreen RED TV

Dušan je drugačije osmislio koncept darivanja, te je želeo da Jana zažmuri i da opipa svaku stvar kako bi pogodila šta je u pitanju. Dobila je igračku zmiju i to sa 2 glave, hibridnu, zatim rajf i šnale za kosu, karte za UNO, četku za ribanje metala 😂😂 i neprevaziđeni bejbled.

Foto: Printscreen RED TV

Foto: Printscreen RED TV

Foto: Printscreen RED TV

Ekipa je razgledala poklone i malo se poigrala, ali emisija je morala da se dalje nastavi. Usledile su njihove čuvene igrice i praznični ples! Dušan je čak i tverkovao!

Foto: Printscreen RED TV

Autor: redportal.rs

#duksa

#dženi

#jana

#pokloni

#praznici

#tajni Deda Mraz

#ustanak