Sastanci na Zumu mu spasli život 💻

Princ Hari i Megan Markle objavili su svoj 1. podkast i pozvali brojne svoje poznate prijatelje da budu gosti.

Gosti koji se pojavljuju u 1. epizodi predstavljaju niz istaknutih britanskih i američkih umetnika, aktivista i muzičara.

IZVOR: YT / The Hollywood Reporter

Elton Džonu je izolacija jako teško pala, a budući da se leči od alkoholizma, bilo mu je teško da nastavi sa sastancima koji mu pomažu u borbi. Međutim, ispostavilo se da su Zoom sastanci bili ipak prava stvar.

- Lečeni sam alkoholičar. Odlazim na sastanke svake nedelje, odavde, iz kuće, uz pomoć Zoom platforme. Ujedno sam u kontaktu i s prijateljima koje sam stekao tokom programa. Da ovoga nije bilo… Spasilo mi je život, moram priznati - rekao je čuveni muzičar, koji je zvanično digao ruke od loših navika pre 30 godina.

Elton je uvek bio otvoren po tom pitanju. Svi znaju da mu nimalo nije bilo lako, pošto je uvideo u kakav ćošak ga alkohol i kokain mogu saterati, kako životni, tako i u karijeri.

Elton je ranije priznao da bi bio mrtav da nije zatražio pomoć zbog problema sa alkoholizmom.

Obeležio je 30 godina od kako je trezan, te je napisao na Instagramu:

View this post on Instagram

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

IZVOR: IG / eltonjohn

- Razmišljam o najčarobnijem danu kada sam proslavio moj Rođendan trezvenosti. Toliko ljupkih čestitki, cveća i čipova od mojih sinova, Davida, prijatelja u programu, osoblja u kancelariji i iz našeg doma.

Autor: redportal.rs

#Elton Džon

#Megan Markl

#Princ Hari

#alkoholizam

#podkast