On je dodao da i on nailazi na svakakve komentare o njegovoj muzici. 🎵

Ni dalje se ne stišava vest da je Aleksandra Prijović na pragu da rasproda 5. arenu u Zagrebu. Shodno tome, mnogi hrvatski novinaru tumače kako je to moguće, a za mišljenje često pitaju i svoje najpoznatije pevače i muzičare. Među njima je i Zlatan Stipišić Gibonni.

- Živeo sam u Berlinu i Londonu, odlika velikih sredina je da postoje paralelni svetovi. Jedni idu na koncert grupe Depeche Mode i misle da je to najvažnije na svetu, drugi idu na Erika Kleptona i takođe im je to najvažnije. U malim mestima celo selo dođe na koncert zabavne muzike, a u velikim sredinama, kao što je Zagreb, potpuno je normalno da svi svetovi postoje - rekao je Gibonni.

- Uđi naveče u grad i pogledaj sve prozore koji svetle i ne svetle, iza svakog prozora žive 3-4 osobe. To je more različitih ukusa. I ja nađem svakakve komentare na svoju muziku: od "Džibo care" do "meni je to dosadno, ja to ne razumem". Jednostavno to prihvatiš i shvatiš da nisi za svakoga, hvala Bogu da je tako - poručuje on.

Muzički trendovi, dodaje, dolaze i prolaze.

- Ne mislim da muzika ima neku zakulisnu nameru. Ona je melem za dušu, otvoreno pismo adresirano na ljude koji ga mogu osetiti. Neko se nakon raskida ne može naći ni u čemu nego u toj folk muzici, to je njegovo otvoreno pismo koje može pročitati. Neće se naći u nekom drugom žanru, jer to nije pismo za njega. Svako se nađe u onome za što je, i u tome ne vidim nikakav problem. Muzika uvek okuplja ljude, šta ima čudno u tome - zaključuje ovu temu Gibonni.

Autor: redportal.rs