Evo šta je pevačica rekla na tu temu 🧐

Pevačica Goca Božinovska po mnogima živi život poput filma. Ona stalno u emisijama iznosi detalje svog života, pa često u takvim prilikama iznenadi širu javnost.

Gocin život bio je najburniji tokom, a i posle braka sa Zoranom Šijanom, koji je ubijen 27. novembra 1999. godine.

Foto: Instagram.com/gocabozinovska

- Najstrašniji momenat u životu - kada mi je Šaban javio da je Zoran ubijen. Nikada te reči neću zaboraviti. Pevala sam u Beču, trebalo je ujutru da idem na avion za Italiju. Pre nastupa me je zvao Šijan i rekao da su deca dobro, da je Mirko s njim u gradu, a da je Zoranu zet odveo kući. Ovaj cmizdravko nije hteo bez tate. Rekao mi je da kupim nešto njemu, pre nastupa mi je stigao džemper od kašmira od šanera, tačno njegova veličina. Otpevala sam i sela i zvoni telefon tog momenta - priseća se pevačica i nastavlja:

- Šaban me je nazvao, vidim da priča nešto zvanično. "Ma, idem iz pečenjare, zatvorena ulica u Svetozara Markovića, nešto se desilo. Jesi li ti čula nešto?" Ja kažem da nisam, a on kao da je načuo da je ranjen Šijan. Kroz glavu mi je proletelo da je dete sa njim. Zovem prijatelje, niko mi se ne javlja, niko ne sme da se javi. Osetila sam nemir, deset dana pre toga mi je igralo oko, svaki dan. Zvala sam Šijanovu majku, ona mi kaže: "Jadan nam je život, Gordana moja, nema Šijana..." Ne znam kako su oni mene povratili - rekla je Božinovska.

Goca nam je rekla i da je, iako se nije otkrilo ko je ubio njenog supruga, svašta čitala.

- Sve se zna, a ništa se ne zna. Bio je drugi sistem, država je imala nekog udela u tome, neko iz tih krugova. Verovatno, tako se pričalo. Sad i da dođe ispred mene neko, šta bih mu radila. Da ga ubijem i da deca ostanu i bez mene. Bila sam spremna u tom momentu da ubijem, da mi kažu: "To je ubica, pucaj", ja bih ga ubila. Toliko sam ga volela. Pevačica nam je ispričala i da joj se nedugo nakon toga, na novogodišnjem nastupu, udvarao čovek za koga se pretpostavlja da je bio umešan u Šijanovo ubistvo - rekla je Goca.

Autor: redportal.rs

#gocabozinovska

#pevacica

#zoransijan