Ništa od svadbe, za sada! 💁‍♀️

Holivudska diva Dženifer Lopez nedavno je priznala da su ona i verenik Aleks odustali od venčanja. Naime, u emisiji Endija Koena Džej Lo je govorila o svojim planovima i otkrila da su ona i Aleks odustali od svadbene ceremonije.

View this post on Instagram

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

IZVOR: IG / arod

- Sve zavisi od ličnih stavova, odnosno da li želite uopšte to da uradite. Shvatili smo da nema razloga za žurbu. Bilo je veoma tužno jer je trebalo da se venčamo u junu u Italiji. Sve smo detaljno isplanirali. Tako smo u martu ili aprilu na sve što se događalo oko nas gledali sa zebnjom. Venčanje se neće dogoditi. Italija je tada bila najgore mesto na svetu, a trebalo je tamo da se venčamo. Tada sam ja rekla: "Ok, moramo sve da otkažemo" - bila je iskrena Dženifer.

- Stvari će se dogoditi kada bude suđeno, ali onda pomisliš: "Želimo li mi to uopšte?". Okolnosti su nam dale priliku da zastanemo i razmislimo o tome - rekla je Dženifer. Dodala je da im je venčanje još uvek bitno, ali više im nije problem da čekaju i ovom izjavom podgrejala sumnje da između popularnog para nije sve baš u najboljem redu.

Autor: redportal.rs

#Aleks Rodrigez

#Džej Lo

#odložena svadba

#pandemija

#venčanje