Evo šta je povod Tarinog bega i histerije 🧐🧐🧐

Nakon što je voditelj Darko Tanasijević poručio zadrugarima, a i gledaocima da je Tara Simov kažnjena nedeljnim honorarom pošto se nije pojavila na vreme u emisiji, zadrugarka je rešila da napravi pravu dramu.

Tara je izletela uz kuće i pokušala da pobegne. Naime, ona je počela da šutira sve oko sebe, samo kako bi skrenula pažnju zadrugara, ali se ubrzo i vratila u emisiju kako bi učestvovala u nominacijama.

IZVOR: YT / ZadrugaOfficial

Tara Simov je nedavno prokomentarisala njen odnos sa Nenadom Aleksićem Ša.

- Moja najveća krivica je to što sam rekla da je on zaljubljen u mene. Ja sam sve htela da okrenem na šalu i eto, došlo je do svega toga bez ikakvog povoda. Zbog moje glupe izjave je danas stavljena tačka na naše drugarstvo. Ljudi mogu da misle da sam zaljubljena, briga me, ja njegov komentar pamtim, a sada niko ko je to rekao ne mora da se druži sa mnom. Ima tih nekih glupih priča po kući da imam zaljubljene poglede, da se raspravljam sa Sandrom, Vukom i ostalo. Ja nemam nameru da nastavim sve ovo, sve je bila šala, smejala sam se, sprdala sam se i to je to. Ja ću zamoliti sve zadrugare da niko ništa ne pita, ja ću odgovarati novinarima i gledaocima - rekla je Tara.

Autor: redportal.rs

#ZADRUGA

#pink

#tarasimonov