Sukob nastao zbog Rialde 🤔

Ove nedelje zadrugari biraju između Rialde Karahasanović i Kenana Tahirovića. Kristijan Golubović je tokom nominacija ušao u sukob sa Aleksandrom Nikolić.

- Pamtim jednu Kenanovu rečenicu, kada je bila igra policajaca i lopova, pitao me je zašto njemu nismo dali novac, jer je on totalno nebitan i niko ga ne bi ni primetio. On je sam za sebe nebitan, ali on može da ćuti, njegovi će glasati. O njegovoj muškosti da i ne pričamo, izgleda vrlo markantno. Malo mi je nejasno što nije reagovao u njenoj svađi sa Tomovićem, morao je reagovati. Odaje utisak muške pi*de koji ne ume da odbrani devojku. Rialda je jako koketna, kad bih bio slobodan, dao bih primer kako se sa ovakvim devojkama radi. Mnogi misle da je folirant, ali i treba, naročito ovim ober ku*vama - komentarisao je Kristijan.

U tom momentu došlo je do žučne rasprave između Aleksandre Nikolić i Kristijana.

IZVOR: YT / ZadrugaOfficial

- Šta je problem sa tobom? Vodiš se glupim pričama ili frazama, mene spuštaš, da bi sebe uzdigao - vikala je Aleksandra.

Foto: Printscreen YouTube

- Ja sam ovde ku*va, bravo Kristijane, gospodine. Gospodin kog podržava nacija. To govori o tebi, o tvojoj kulturi. Navikao si da se iživljavaš. Ja neću da ti ćutim, ne plašim te se - rekla je ona.

- Nisam ja kriv što si ti takva, to si ti, rekao je Kristijan.

Aleksandra ga je izazvala da je polije flašom, on joj je prišao i uneo joj se u facu, ali na kraju se ništa nije desilo.

Autor: redportal.rs

#ZADRUGA

#aleksandranikolić

#kristijangolubovic