Kad srce zastane za tren, zbog tvojih nežnih dodira... 🎶

Iako je prošlo već 14 godina, lepu Novosađanku Enu Popov ljudi i dalje najčešće povezuju sa 1. rijalitijem koji se emitovao u Srbiji, a to je Veliki brat.

Te 2006. godine, Ena je svojim učešćem zaintrigirala javnost uplovivši u vezu sa, već sada dobro poznatim, Markom Miljkovićem.

Nakon rijalitija i raskida veze, Enin život se potpuno promenio.

Važi za devojku koju krase mnogi talenti koje je godinama ispoljavala kroz različite projekte u kojima je učestvovala. Kao talentovana devojka za pevanje, snimila je nekoliko pesama koje su bile pravi letnji hitovi, godinama se bavi voditeljskim poslom, i u međuvremenu je postala modni dizajner.

Već 9 godina živi u skladnom braku sa poznatim biznismenom Nenadom Čankom sa kojim ima 2 predivne ćerkice Riju i Milu. Iako redovno objavljuje slike na Instagramu iz svakodnevnog života, u javnosti je ne možemo često videti ruku pod ruku sa svojim suprugom.

Evo kako on izgleda:

View this post on Instagram

A post shared by Ena Popov (@enapopov)

IZVOR: IG / @enapopov

Ena je nedavno otkrila i kako provodi vreme sa suprugom tokom pandemije koronavirusa:

- Suprug i ja uspavamo decu, pa vežbamo. Kupili smo sprave, pa tako treniramo u kući. Nama ova korona godina nije teško pala, mislim na to što smo u kući, bukvalno se ne odvajamo uopšte - rekla je tada.

U nastavku pogledajte kako Ena vredno trenira 💪:

View this post on Instagram

A post shared by Ena Popov (@enapopov)

IZVOR: IG / @enapopov

Ena redovno deli sa pratiocima bjuti savete na svom Instagram profilu, tako da mnogo toga korisnog i zanimljivog možete čuti od nje. 💅💄

Kao što smo napomenuli, Ena se uspešno bavi dizajniranjem kupaćih kostima, pa iako smo ušli u zimu, dobro je početi sa pripremama za leto na vreme, da lakše prebrodimo predstojeće hladne dane. 😁

Evo jednog od letnjih modela:

View this post on Instagram

A post shared by Ena Popov (@enapopov)

IZVOR: IG / @enapopov

Za kraj, prisetimo se prve pesme Ene Popov koja se i dan danas pevuši gde god da se čuje 🎶 :

IZVOR: YT / Grand Production

pročitajte još

Moda ne bira vreme 💃

Autor: redportal.rs

#Ena Popov

#nenad canak

#porodica

#veliki brat